Lehet valami baja tőle?
Tudom, szar érzés elmondani.
De ennél már csak az lesz szarabb, mikor a mentők viszik kórházba, és úgy kell elmondanod.
Mondok jobb büntit a húgodnak: Vegyél egy kis üveg kólát (néhány helyen azt írják, a diétás kóla jobb) és Mentos cukorkát. Egy picit önts ki a kólából, hogy ne érje a tetejét. Cérna segítségével rögzítsd a cukorkát a kupak alá úgy, hogy ha kinyitják az üveget, akkor beleessen. (fogsz egy hosszú cérnát, felkötözöd a cukrot úgy hogy ne essen le idő előtt, rácsavarod a kupakot a cérnára, a felesleget levágod. Remélem érthető, de ha nem, guglizz utána, ez népszerű csapda)
Tedd ki a kólát jól látható helyre, majd kérd meg a húgodat, hogy NE igyon bele.
Amint kinyitja, egy jó nagy adag szénsavas hab fog a képébe robbanni.
Biztonságos, de nagyon látványos tréfa :)
itt a vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=HiYV9ldFwmM
(megjegyzés: ha lehet, kertben vagy könnyen takarítható helyen nyittasd ki vele, valószínűleg rád marad a pucolás)
Te most komolyan azért csináltad ezt a szegény húgoddal,mert megette a csokidat??? Hát te nem vagy normális. Tudod mennyi baktérium van benne? Az én húgom is el szokta lopni a csokim,de nem itatom meg klotyóvízzel!! Amúgy meg a pidzát úgy írjuk,hogy pizza.. Ajánlom,hogy keress fel egy nyelvtantanárt.
14/L
"Bárkivel történhetnek balesetek. Én is csak véletlenül robbantottam a kishúgom fogait az agyába... Valójában csak a karját akartam lelopkodni a kis csokilopkodónak"
~ Deidara, 1AÉ - Húsvéti különkiadás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!