Rossz ember lennék?
Ne érezd magad hibásnak. Én is ilyen vagyok, és én ezt érzem helyesnek. Legalább a te gyereked nem lesz elkényeztetett (én így fogom fel).
Sajnos én utálom a gyerekeket, amióta van egy unokaöcsém. Teljesen el van kényeztetve a gyerek, mindent megkap, mindenkivel úgy beszél ahogy akar. Köszönni sem tud, csúnyán beszél, és sorolhatnám. A szülei nem nevelik rendesen, mindenkit rúgdos és ütöget, aztán én adtam neki...Megütöttem szerencsétlent, mert belém rúgott, mellesleg teljes erejéből rúgott meg, azért mert nem akartam vele játszani...aztán én voltam a rossz kislány. Ilyen az élet.
A húgod nevelésre szorul. Te csinálod jól, nem a szüleid.
18/L
Második vagyok. Helyes h megdorgálják, de szerintem azért jobban kellene, ha ilyeneket csinál.
Én nem tudom milyen leszek a saját gyerekemmel, néha már nem is akarok... az unkaöcsém miatt. Félek h én is elrontanám a gyerekemet, és belőle is olyan kis szemét dög lenne :):D
Már bocsánat h az én kis történetemet is leírtam :) :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!