Van egy 3 éves hugom én pedig 17 vagyok és kiálhatatlan már vele élni evvel kapcsolatban ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Mivel egyszobában lakunk nincsen magánszférám se a szüleimtől sem a hugomtól elég idegesítő és streszes így élni. Anyám rendszeresen rám bízza a hugom hogy vigyázzak rá, ha meg otthon van az apja (részenről nevelőapám) csak fekszik a tv elött és nem csinál semmit. Teljesen kivagyok már akadva és nem tudok hogy elkülönülni tölük akár egy percre is. Hogy lehet ezt megoldani ?2013. aug. 19. 20:45
11/22 anonim válasza:
A 3 éves kor az egyik legrosszabb, a legnehezebb természetű gyerekek is úgy 4 éves koruk után lenyugodnak és kezelhetőbbek lesznek. Az oké, hogy segítesz, néha vigyázol a tesódra, de amiatt állj a sarkadra, hogy az apuka legyen már a gyerekével.
12/22 anonim válasza:
"Mivel egyszobában lakunk nincsen magánszférám se a szüleimtől sem a hugomtól"
Kedves 10-es. egyszobájuk van. Hova menjen át?
13/22 A kérdező kommentje:
Hát úgy áll az egész lakás hogy van egy konyha onnan nyílik a nappali vagyis szülők szobája utána van az egyém és a ugomé, tetőtérben elég nehéz elférni egyébként 6-os lány vagyok én is xd
2013. aug. 19. 21:33
14/22 anonim válasza:
Tanulj tovább kollégiumban (vidék).
15/22 anonim válasza:
Egy kicsit anyuka is belelapozhatna a lélektanba, s talán rájönne, hogy a nagylánya nem bébiszatyor, hanem testvér. Rá bízhatja olykor, elvárhatja a segítséget, de a nagylánynak tanulnia kel, magán szférája is kell legyen. Be kellene tartania az arányokat. Valóban nem neki szülte a hugicát. Amikor apuka hazatér, akkor foglalkozzon a kislányával, ne a tévé előtt növessze a potrohát.
A megoldás a külön szoba.
16/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs különszobára lehetőség.
2013. aug. 19. 21:53
17/22 anonim válasza:
6os vagyok. jólvan na :D nem írtad h fiú vagy nem tudhattam :D
18/22 anonim válasza:
6os vagyok. jólvan na :D nem írtad h lány vagy nem tudhattam :D
20/22 anonim válasza:
Eléggé egy cipőben járunk csak nálunk van egy öccse is. Szinte ugyan így vagyok még a korunk is majdnem passzol:). Sajnos átérzem és abban reménykedek hogy később kifizetődő lesz. A picik már így is jobban szeretnek mint a szülőket ami zavar mert ha nagyon kötődök hozzájuk nehezebb lesz itt hagyni őket ha bárhova megyek.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!