Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet tenni (rendőrségileg...

Mit lehet tenni (rendőrségileg) hogyha a nagyobbik fiútestvér folyamatosan provokálja, és néha gyengébben meg is veri a húgát?

Figyelt kérdés

Barátnőmet folyamatosan zargatja és provokálja a testvére

van, hogy konkrétan megakarja verni.

Ma pl már addig fajult, hogy megütötte,

és nem ez az első alkalom. Folyamatos provokációban tartja

idegeli, és ha bármit ellene tesz, megakarja verni/ megüti/megveri.

Nem komoly sérüléseket okoz neki, de akkor is megüti. Csapkod. Üvöltözi hogy " engem tisztelni kell" Féltem tőle! A szülei SZ*RNAK BELE! Rájuk nem lehet bízni. Itt csak én segíthetek neki. Valaki esetleg tudna mondani valamit?

Nagyon köszönöm.

2013. aug. 18. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"engem szeretni, tisztelni kell, velem te nem beszélsz így"

Akkor csak van oka, amiért ezt csinálja...

2013. aug. 19. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát a zsarolás és fenyegetés is bűncselekmény...

Persze a húg sem bántalmazhatja őt szavakkal!

2013. aug. 19. 18:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Max annyit mond neki, hogy menjen arrébb.

Nem szól be neki, nem is foglalkozik vele. A srác ki provokálja, hogy pl annyit mondjon hogy " hagyd abba", és erre mondja azt hogy te velem így nem beszélsz.

2013. aug. 19. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát ezek nem bántalmazások, amiket idézél a kislánytól.:)

Azt hittem, van oka.

Ez szerintem dühfüggőség lehet, a már ajánlott 3 szakit kell felkeresni.

2013. aug. 19. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló vagyok.

Ne mondjátok már azt, hogy a bátyja azért csinálja ezt vele mert annyit mond neki, hogy "hagyd abba"

"velem te így nem beszélsz"

Nyilván nem csak annyit mond neki, hogy "hagyd abba". Ha meg mégis, akkor meg egy idegbeteg.

Verésre is kell legyen indok, nem hinném hogy azért megverné mert azt mondja neki "hagyd abba" "menj arrébb"

Nekem ez a véleményem.

2013. aug. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!