Ti befogadnátok a gyerekkel egyedül maradt testvéreteket, ha lenne nekik egy külön szoba de a párotok ellenezné a dolgot?
Mindig jó volt a kapcsolatunk, számíthattunk egymásra.
A férje külföldön dolgozott és mint kiderült, ott is csinált egy gyereket.
A nővérem 26 éves, dolgozik, a kislánya 2 lesz. Anyagilag pont kijönnének hónap végére, de érzelmileg és a gyerek miatt nagy segítség lenne neki, hogy velünk van.
Nem is lennék együtt egy olyan emberrel, aki a SAJÁT házamból ki akarja tiltani az édestestvéremet.
Azonnal kirúgnám az ilyen férfit, de azonnal.
Minden további nélkül befogadnám.
Ráadásul a te helyzetedben (saját lakás) nem is annyira kérdés lenne a párom felé, hanem tényközlés, hogy befogadom (mint ahogyan őt is...).
Ha emiatt szakítana, akkor még segítek is neki összecsomagolni.
Ha nem azért mászna a nyakamra, hogy rajtam élősködjön - márpedig itt szó nincs erről -, akkor természetes, hogy befogadnám. bajban kire számítson az ember, ha a testvérére sem szabad?
A másik: nem csak befogadnám, hanem iziben segítenék neki keresni két nagyon jó szakembert:
1. egy kiváló ügyvédet, aki a sz&rból is kiforgatja a méltóságos urat (gyk: tesó férjét);
2. egy jó pszichológust, aki segít tartani őt a nagy bajban, gyerekestül.
Sok sikert. Én mindnet megtennék a testvéremért, de nekem már nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!