Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti befogadnátok a gyerekkel...

Ti befogadnátok a gyerekkel egyedül maradt testvéreteket, ha lenne nekik egy külön szoba de a párotok ellenezné a dolgot?

Figyelt kérdés

Mindig jó volt a kapcsolatunk, számíthattunk egymásra.

A férje külföldön dolgozott és mint kiderült, ott is csinált egy gyereket.

A nővérem 26 éves, dolgozik, a kislánya 2 lesz. Anyagilag pont kijönnének hónap végére, de érzelmileg és a gyerek miatt nagy segítség lenne neki, hogy velünk van.

2013. aug. 15. 10:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
92%
Gondolkodás nélkül, igen. A testvérem az a testvérem és pont. Ugyanúgy ahogy az sem volt kérdés amikor a férjem testvérét kellett gondoznunk 1 évig, miután balesetből épült fel... Pedig akkor nekem 50 kilós nőként a 92 kilós színizom sógoromat kellett segíteni járni, mert az sem ment egyedül neki, akkor sem gondolkodtam egy pillanatot sem, ha az én testvéreimmel történne bármi akkor is mellettük lennénk!
2013. aug. 15. 13:19
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
Átmenetileg. Meg ha tudnék, segítenék, hogy talpra álljon a párommal is megbeszélném, hogy csak időleges ez a helyzet. Aztán azért jobb külön.
2013. aug. 15. 13:29
 23/27 anonim ***** válasza:
13%
Ha a párom fontos nekem, akkor nem. Max egy-két hónapra. Egy plusz felnőtt is okát változtathat egy parkapcsolatom, pláne egy gyerek. Gondolj bele: a parod onnantól ugy erezne, mintha vendég lenne otthon.
2013. aug. 15. 14:34
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

Nem is lennék együtt egy olyan emberrel, aki a SAJÁT házamból ki akarja tiltani az édestestvéremet.

Azonnal kirúgnám az ilyen férfit, de azonnal.

2013. aug. 15. 14:39
 25/27 anonim ***** válasza:
82%

Minden további nélkül befogadnám.

Ráadásul a te helyzetedben (saját lakás) nem is annyira kérdés lenne a párom felé, hanem tényközlés, hogy befogadom (mint ahogyan őt is...).

Ha emiatt szakítana, akkor még segítek is neki összecsomagolni.

2013. aug. 15. 15:21
 26/27 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem azért mászna a nyakamra, hogy rajtam élősködjön - márpedig itt szó nincs erről -, akkor természetes, hogy befogadnám. bajban kire számítson az ember, ha a testvérére sem szabad?

A másik: nem csak befogadnám, hanem iziben segítenék neki keresni két nagyon jó szakembert:

1. egy kiváló ügyvédet, aki a sz&rból is kiforgatja a méltóságos urat (gyk: tesó férjét);

2. egy jó pszichológust, aki segít tartani őt a nagy bajban, gyerekestül.

Sok sikert. Én mindnet megtennék a testvéremért, de nekem már nincsen.

2013. aug. 15. 15:46
 27/27 anonim ***** válasza:
91%
Én befogadnám a tesómat, de azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket abból, hogy a párod nem szereti a kislányt. Attól még a saját gyerekét szeretheti. Nekem anyukám mondta, hogy csak két gyereket szeretett a világon, engem és a húgomat, a többi gyereket nem szereti csak azért, mert gyerek. Egy pasi különben sem tud egy két évessel mit kezdeni, bevallom, én se nagyon tudnék.
2013. aug. 15. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!