Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek ha a testvéretek...

Mit tennétek ha a testvéretek a fizetése nagy részét drogra költené?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 19:07
1 2
 1/18 anonim válasza:
0%
Feljelenteném..
2013. aug. 11. 19:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Milyen alapon?
2013. aug. 11. 19:12
 3/18 anonim válasza:
57%
Teríti az árut, azaz kereskedik vele, vagy fogyasztja az árut, azaz drogfogyasztó.
2013. aug. 11. 19:13
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
Droggal való visszaélés miatt. Vagy megmondanám neki,hogy leszokik és elvonóra megy, vagy feljelenteném
2013. aug. 11. 19:15
 5/18 A kérdező kommentje:
És jelentem fel a saját testvérem?
2013. aug. 11. 19:16
 6/18 anonim válasza:
19%
Ilyenkor nem számít, hogy a testvéred vagy sem.Nem úgy kell rátekinteni hogy testvér, hanem egy drogfüggő(szerintem)ember.Vagy feljelented, vagy megmondod neki hogy elmegy elvonóra.Ha nem, akkor irány az utca és majd észhez tér.Ha nem, akkor saját maga alatt vágja a fát, és megszívja.
2013. aug. 11. 19:17
 7/18 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam,hogy függő,nem tudom mióta tart,én eddig azt hittem pár alkalommal szívott,de véletlenül bele olvastam az sms-eibe (rosszat nyitottam meg) és láttam hogy arról beszélget,hogy alig marad pénze,meg,hogy talált valahol vadkendert stb...
2013. aug. 11. 19:19
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Ne figyelj azokra akik direkt tesód ellen hangolnak oly módon hogy jelentsd fel meg küldd elvonóra. Ha ilyen szinten bele szólnál a saját életébe, akkor lehet egy életre megromolna a kapcsolatotok, vagy le sz*rná hogy mit csinálsz.

Neked mi hasznod lenne abból hogy bezárják 2évre egy cellába, konkrétan tönkre tenné vele az életét, és az sem utolsó szempont hogy milyen szinten él vele, meg egyáltalán mit használ, ezt leírhattad volna.

Ha néha egy-két füves cigit elszív az váljék egészségére, nyilván ha dolgozik akkor nem használ kemény dolgokat amik esetleg meglátszanának rajta

2013. aug. 11. 19:35
 9/18 anonim ***** válasza:
32%

Küldd ki Angliába! Itt Londonban egy csomó fiatal ezt teszi: dolgozik és amit megkeres, azt elissza és eldrogozza, mert itt lehet kapni a piacon.

Nem nagy ügy, csak saját magát teszi tönkre, de egy idő után már észre sem veszi ...

2013. aug. 11. 19:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Meglelte a kérdést,szóval király :D
2013. aug. 11. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!