Szerintetek jó ötlet lenne szüneteltetni ezt a kapcsolatot amíg nem történik változás?
A barátnőmnek a húga egy ideje nálunk lakik, pontosabban két éve ugyanis a szüleinek elege lett abból,hogy kicsapongó életet él, rendetlen, élősködő, s csak alkalmanként dolgozik.
Azóta rajutunk élősködik, engem már nagyon zavar,hogy állandóan itt van, természetesen már beszéltünk is vele,hogy ideje lenne ha kezdene valamit az életével, ez nem történt meg így elküldtük, de visszakönyörögte magát, elsőre közös megegyezéssel megengedtük neki, bizonyos feltételekkel hogy maradjon.Ezeket részben teljesítette, amit én nem tudtam elfogadni, ezért kidobtam másodszor is, de a barátnőm később visszaengedte és azóta itt van megint.Legutóbb engedély nélkül elvitte az autómat, úgy hogy nincs jogosítványa, ekkor nagyon mérges lettem és megmondtam,hogy még egy ilyen és feljelentem, de szerintem nem várom meg a következő alkalmat, hanem inkább itt hagyom őket.A lakás barátnőm nevén van mert a 80%-át ő fizette, így én nem tudom kidobni a húgát, ezért arra gondoltam,hogy választás elé állítom a barátnőmet, hogy vagy a húga vagy én, és ezt azzal nyomatékosítanám,hogy szünetet kérek a kapcsolatban, és ideiglenesen hazaköltöznék.
Egyébként szeretem engem a barátnőm és már korábban is felvetettem,hogy otthagyom ha nem változtat, akkor ígért fűt fát meg könyörgött is,hogy ne hagyjam el, és mivel én is szeretem nem akartam elhagyni és most sem szívesen hagyom el, de tűrhetetlennek tartom amit a húga művel.
(Regényt írhatnék azzal kapcsolatban,hogy milyen problémáim vannak a húgával, de ezt most mellőzném)
Köszönöm a válaszokat!
A tények közlése után abban egyeztünk meg,hogy jövőhéten már nem lesz nálunk a húga, csak maradjak, de sok ígéret volt már, így holnap reggel hazamegyek, már szóltam is a szüleimnek, megbeszéltük,hogy rögtön visszajövök amint a húga kiköltözött.
Megígérte,hogy elintézi, és nagyon bízom is benne, szerintem tényleg elfogja intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!