Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet játszanom az 5 éves...

Mit lehet játszanom az 5 éves öcsémmel?

Figyelt kérdés
külön élünk és hétvégén van itt de mindig külön vagyunk mert egyszerűen fogalmam sincs mit tudnánk játszani (szégyen) tudtok mondani dolgokat? akármi tényleg fogalmam sincs kitalálós fogócska meg bármi semmi konkrétan tényleg semmi ötletem mit lehet egy kicsivel játszani. kreatív, gondolkodós mozgós bármi

2013. júl. 27. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én se tudom, de talán megkérdezhetnéd tőle, hogy mit szeret a leginkább játszani, vagy hogy mit szeretne játszani. Vagy ha odamész hozzá, és épp játszik valamit, akkor kérdezd meg tőle, hogy csatlakozhatsz-e hozzá.
2013. júl. 27. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Papám mamásat.
2013. júl. 27. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Menjetek kirándulni.
2013. júl. 27. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:

bármit, mi múltkor a barátnőm kisfiával 1 órát játszottunk egy kiflivel :)

de legózni is szoktunk, meg mindig megmutatja, hogy ő mit szokott, meg a barátaival mit szokott, aztán autósat is szoktunk, meg bújósat is :)

de mindenből lehet mókát csinálni, buborékfújót lehet csinálni szipókából, meg minden, hiszen csak jusson eszedbe milyen frankó kicsinek lenni :)

25/L

2013. júl. 27. 12:33
 5/11 A kérdező kommentje:
hát... szeret mesét nézni általában azt csinálja. most is jégkorszakot néz. Legjobban legozni szeret de nem hozott magával. tudtok valami mondókás játékot vagy valamit amihez nem kell semmi ?
2013. júl. 27. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Rajzoljatok,legózzatok,kiskocsizzatok,sétáljatok,vidd játszótérre,rengeteg dolgot lehet ám vele játszani. :)

De tényleg okos ötlet lenne megkérdezni,hogy mit szeretne csinálni. :)

2013. júl. 27. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Jah és lehet pl bújócskázni is,ha bent akarsz vmit csinálni. (Arra figyelj h ha te bújsz,ne bújj el nagyon,had legyen meg a sikerélménye. :) )

Vagy építsetek bunkit. :D

2013. júl. 27. 12:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van :) A bújócska tényleg jó lesz kezdetnek:) bunker ötlet is biztos tetszeni fog neki.
2013. júl. 27. 12:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Én az öcsémmel, húgommal sokat társasoztam. Az ilyen kicsiknek való párosítós kártya is jó, solo-t is játszottunk, meg kosarat (magyarkátyával). Mivel panelban lakunk, sok benti játékunk van. A lego is jó ötlet, meg bármilyen építős játék. Az építősekben az a jó, hogy egymás mellett játszhattok, és nagyon jól el lehet lenni vele. Öcsém imád gyurmázni, festeni, azt is csinálhatnátok. :)
2013. júl. 27. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem unokahúgom van, vele régebben bújócskáztunk, rajzoltunk, legóztunk, fogócskáztunk, ilyenek. most 6 éves
2013. júl. 27. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!