Ezek után is segítenétek a testvéreteken?
Csak mi vagyunk egymásnak én és a nővérem aki egy évvel idösebb nálam. Minden rendben volt ez év elejéig, amikor is elhagyta a férjét és összeköltözött az új barátjával.
Most 5hónnapos terhes, nem tud dolgozni pénzük nincs. Sajnos a fiú nem dolgozik, csak kifogások vannak (roma és csak 6osztályt végzett) és ő dolgozna csak senki nem alkalmazza.
A gond: sokat segítettünk nekik, a férjem még munkát is adott volna a fiúnak, de ő 80ezerért nem dolgozik.
A héten meglopott minket a fiú (180ezer ft-os telefont), a nővérem azt mondja nem tudott róla és nem is hiszi el hogy a pasija tette (de van rá bízonyiték). szóval 2napig nem jött, most meg hívott hogy nem adnék e neki pénzt? A férjem azt mondta semmit nem adhatok, és hát én nem akarom becsapni, hazudni a férjemnek. Két gyerekünk van én nem dolgozok (nagyon jól keres). De rossz érzés, hogy mi étterembe járunk, bármit megvehetünk, a testvérem meg éhezik. DE, mégis a fiúja mellé áll, aki meglop minket, nem dolgozik (mert nekem van pénzem, nem hagyom az egyetlen testvérem bajban).
Talán kicsit össze vissza írtam, remélem érthető voltam.
A véleményeteket és a tanácsokat is nagyon köszönöm
Én is felajánlanám, hogy jöhet amikor akar enni, tisztálkodni miután már addig fajul a helyzet, hogy kikapcsolják a vizet, gázt stb. ha férjed nem bánná akár oda is költözhetne egy idő után már kénytelen lenne.
Ha kifizeted a számlákat onnan egyenes út, hogy a fejedre nőnek, mert a "Juli" úgy is kifizeti mint a múltkor.
Van saját lakása? Nehogy eladja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!