Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvérem is dolgozik, de...

A testvérem is dolgozik, de semmit nem ad haza. Élösködö. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hugom 18 éves, még tanul, de hétvégente ő is dolgozik, keres havi 20 ezret, mert hétvégente dolgozik. Nem ad haza semmire pénzt, annyiban "segit" anyának hogy magának veszi meg a dolgait: tampon, ruhák, smink, ha suli idö van magának vesz busz bérletet stb.. viszont anyum tartja el. és engem zavar hogy én haza adok havonta 30 ezret (keresek kb havonta100 ezret, van munkahelyem és ott is dolgozok ahol hétvégente a tesom is) Mindig ha összeveszünk és szoba hozom neki, az a válasza, hogy ilyen idösen én sem adtam haza...
2013. júl. 8. 12:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen kérdéseknél olyan boldog vagyok, hogy nekem nincs testvérem.
2013. júl. 8. 14:43
 22/28 A kérdező kommentje:
Mert ha ő megtehette én is megtehetem most. Ennyi! Anyunkat nem zavarja, de engem igen.
2013. júl. 8. 19:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyú gyerekes vagy.Lehetne egy kicsit több eszed is ennél.Miért zavar ez téged?Irigy vagy arra a 20 ezer forintra amit keres és magára költheti vagy mi?Úgy örülök,hogy nekem normális nővér jutott.
2013. júl. 8. 20:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi fáj neked? Féltékeny vagy a húgodra, az a baj. Jobban néz ki, mint te? Helyesebb, jobban szeretik ? Bár hogy a természete jobb, az biztos.
2013. júl. 8. 20:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem te el sem tudod képzelni, hogy mennyire nem általános, az amit a tesód csinál. Középiskola mellett dolgozik hétvégenként, könyörgöm, hogy magának finanszírozza a 'luxus' dolgait.

Anyukád CSALÁDI PÓTLÉKOT is kap utána. Te 23 vagy, ő csak 18...

2013. júl. 8. 22:13
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig ki vagy akadva,mert a testvéred nyamvadt 20 ezer forintot magára költ miközben sulis?Költözz el,ha nem tetszik a helyzet.
2013. júl. 10. 13:20
 27/28 anyács ***** válasza:
100%

23 évesen, ha lenne húgom aki suli mellett dolgozik, és azt a pénzt magára költi, hát biztos nem tennék fel egy ilyen kérdést....

Költözz külön, tartsd fent magad, és akkor nem fog fájni, hogy a 20ezréből nem ad haza, és hogy nem tudod a ruháit hordani!!!!!!!!!

2013. júl. 10. 13:44
 28/28 anonim válasza:
Boldog lehetsz! Az én testvérem ismernéd... Ő 30 éves férfi... Soha életében nem dolgozott... szerencsejátékfüggő! Ellopott tőlünk már mindent (porszívó, videókamera, ékszerek, apu bosh szerszámai, meg amit el tudsz képzelni)... Anyuék meg a nagyszüleim mindig segítettek neki mert mindig azt mondta, hogy nyakánál a kés és megsajnálták.. így elvitt majd 1 millió forintot :( Itthon nem csinál semmit (fűnyírás, takarítás, főzés) ez mind luxus, és ő van itthon egyedül! csak fekszik, eszik meg csavarog! Anyuék nem tudják kijelenteni, mert úgyhiszem az sok pénz egyrészről, másrészről meg azzal fenyegeti anyát, hogy ránk gyújtja a házat, ha meg meri tenni!!!!! Most épp miatta sírok, mert az előbb leköpött mert takarítottam, és mertem neki szólni tán nem kéne ledobálni a ruháját a nappaliba!!!! Én mit csináljak!? Segítsetek mert már nagyon el vagyok keseredve! :((( Te pedig örülj neki, hogy nem az én tesómat kaptad a sajátod helyett!!!!! 26L
2013. aug. 20. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!