A nővérem nagyon bunkó lett többi lent?
Figyelt kérdés
megkérem szépen kedvesen arra hogy menjen el nekem venni egy hajfestéket mivel ő is vesz magának valamit a vársoban és akkor megtudná venni de elkezdett hisztizni és azt mondja ne csicskáztassam elegem van és ez mindig igy megy ha megkérem arra hogy segítsen ebben-abban rám sem hederít sose tudok tanácsot kérni tőle de ha ő róla van szó nekem egyből ugranom kell mert ha nem akkor meg azért van a vita, legszivesebben megölném tényleg egyre jobban kívánom a halálát utálom :( semmi rosszat nem tettem de ő meg ordibál velem sérteget meg minden közben én csak egy testvéri szivességre kértem meg olyan nagy kérés ez:(???2013. júl. 4. 17:19
1/9 A kérdező kommentje:
ja és egyre többet mondja nekem agresszívan hogy KUSS legtöbször akkor amikor valami építő jellegű dolgot akarok neki mondani mert sértegetésnek veszni, pl tanácsot kér hogy milyen ez a ruha én meg azt mondom (őszintén) hogy szar akkor fel van háborodva és akkor jön az hogy KUSS KUSS KUSS, akor minek kérdi a véleményem?
2013. júl. 4. 17:22
2/9 anonim válasza:
Ne mondj ilyet hogy megölnéd,a halálát kívánod, fogalmad nincs ennek a mondatnak a súlyáról!
Akkor ne kérj tőle szívességet, nagylány vagy, old meg egyedül. Amennyire lehet kerüld el egy időre, ne beszélgessetek,csak amit nagyon muszáj.
3/9 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit nebántsvirág? El tudsz te is menni szerintem a 2 szép lábaddal és venni hajfestéket,nehogymár ezen akadj ki.Ha meg kérdi a véleményedet,ne mondj neki semmit.Ha pattog akkor magyarázd el neki szépen higgadtan,hogy lehet normálisan is viselkedni.
4/9 anonim válasza:
Én a helyedben nyelvtan könyvet vennék, nem pedig hajfestéket.
5/9 anonim válasza:
Nos, a testvérke között ez bizonyos korban természetes..Ő a nagyobb, idősebb bántja, hogy a "kistestvére" okosabbnak hiszi magát..stb.. Azt várja, hogy felnézz rá.. Ezt az egész viselkedést majd kinövi.. te csak egyféleképpen tudsz ezen változtatni, ha ahelyett, hogy lesz*rozod a ruháját kedves vagy vele, dicséred.. Sajnos ő most ebben a korban van.. Miért várod hogy segítőkész, kedves legyen, megértő, ha te az előbb kijelentetted hogy utálod, a halálát kívánod?
6/9 anonim válasza:
Kuss,kuss,kuss...ezen tényleg jót röhögtem.tényleg ilyen a nővéred.Hogy bírod elviselni?
7/9 anonim válasza:
Hú, mi milyenek voltunk :D :D Tiszta vicc volt. Pl. mentem a boltba és nővérem mondta, hogy vegyek valamit neki, én meg mondtam ok, ha fizetsz nekem egy csokit. És ez mindig így ment.
Semmit nem csináltunk egymásnak csak úgy! Haha.
9/9 anonim válasza:
Ehehe XD
Ha sérteget, te kérd ki magadnak, ne hagyd annyiban. Ha jön ezzel a Kuss-kuss-kuss szöveggel, nevesd ki vagy valami :D Vagy utánozd XD
Ne küld el a pics*ba meg ilyenek, de ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!