Magyar123 kérdése:
Egy hazugságot akarok bebizonyítani a tesómmal kapcsolatosan kérem segítsenek? Fontos! Tesó 24-éves fiú. Én 14 fiú.
Figyelt kérdés
Egy hazugságot akarok bebizonyítani a tesómmal kapcsolatosan. Fontos! Tesó 24-éves fiú. Én 14 fiú. Amikor a tesóm fát vágott hallottam hogy anyáról olyanokat mond hogy megint sok esze volt hogy a görcsös fákat rakta ki neki. Ezt elmondtam anyának, anya meg apának. Kitört a veszekedés. Anya nekem hisz, apa a tesómnak. Pedig tisztán hallottam hogy mit mondott. Apának is beszeretném bizonyítani mert nekem van igazam. Hogy csináljam? SEGÍTSETEK LÈGYSZI!2013. jún. 22. 21:15
11/15 anonim válasza:
Egy árulónak senki sem segít...
12/15 anonim válasza:
"Mert a tesóm is mindïg baszogat engem most viszza kapta de így is énbasztam rá segïtség"
Tudod, ez a tipikus "aki másnak vermet ás.." esete.
Ha a tesód barátnője nem állítja melletted, hogy ki mit mondott, nincs esélyed.
Tanulj ebből: nem szabad árulkodni, és inkább azon dolgozz, hogy jó testvéri kapcsolatot építs ki a testvéreddel. Egyszer a szüleid nem lesznek már, de ott lesz a testvéred, szóba sem fogtok állni egymással?
15/15 anonim válasza:
Ez eleg aprò dolog, de tesòdtòl se szép, hogy ezt mondta.Szerintem felesleges ilyen dolgon pattogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!