Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Feljelentenéd a testvéredet...

Feljelentenéd a testvéredet ha folyamatosan meglopna?

Figyelt kérdés

2013. jún. 8. 23:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez a dolog több évvel ezelőtt történt! Csak azért kérdezem mert bárki aki megtudta hogy feljelentettem a saját öcsémet kiakadt!

Akkor 16éves volt,és akkoriban halt meg apánk is aki nagyon súlyos rákos beteg volt.:((( Lehet hogy ez is közrejátszott nála,de erre fogni semmiképp nem lehet!

Hónapokon keresztül lenyúlta a havi fizetésem,ellopta a bankkártyámat,hiába dugdostam. Kétszer kellett minden okiratomat megcsináltatni,mert a pénztárcámmal együtt az is eltűnt. Hiába zártam kulcsra a szobám ajtaját valahogy mindig bement.

Lopott anyáméktól a nagyszüleinktől. Én meg rohadtul meguntam egy idő után és feljelentettem,apánk akkor már nem élt pár hónapja halt meg. Anyu nekem adott igazat,bár nagyon fájt neki!:( Nem drogozott a tesóm,de piált és folyton balhéi voltak. Kapott 2év felfüggesztettet.

Azóta már majdnem 10év eltelt,és nagyot változott! Most ő vett nekem fel több 100.000ft-os hitelt amit fizet is,lehet a lelkiismerete.......

2013. jún. 9. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Na ha ilyen szépen végződött a dolog és ti is elrendeztétek egymás közt akkor meg ne érdekeljen, mit mondanak mások.
2013. jún. 9. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!