Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit mondjak az öcsémnek amit...

Mit mondjak az öcsémnek amit elhisz?

Figyelt kérdés

A barátnőm, az 5 éves öcsém és én egyedül maradtunk hétvégére és van pár ötletem, hogy amikor tesóm nincs itthon vagy valami mit tudunk csinálni. Az előbb még a nappaliban aludt direkt megnéztem, mi felmentünk a szobámba és le$zopott, tesóm meg ránk nyitott és rá csaptam az ajtót. Abbahagytuk és megkérdezte hogy mit csináltunk, azt mondtam, hogy csak keresett a barátnőm valamit a földön de nem vette be és mindig megkérdezi. Most mondjam el neki? Egyszer már nagyjából felvilágosítottam de tuti nem értette meg. Nem is baj :D ha nem mondom el akkor meg fogja kérdezni anyámtól, ő meg lecsesz majd. Mit mondjak?

17/F

2013. jún. 8. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez kínos.

Ha elmondod neki nem fogja megérteni igazán és lehet hogy anyudtól megfogja kérdezni hogy ez nektek miért volt jó. Ha meg hazudsz akkor is ez fog majd járni a fejébe és megeshet hogy rá fog majd kérdezni vagy megemlíti anyudnak és akkor megint kínos helyzet lesz.

Bár nem értem hogy anyud miért cseszne le ezért, arról nem tehettek hogy az öcsikéd rátok nyitott meg minden. Szerintem próbáld az öcséd figyelmét elterelni ha anyudnak megtudja akkor egyenesen mondd el neki és kész. Mit tud csinálni? Semmit eltiltani mégsem tilthat el a barátnődtől.

2013. jún. 8. 15:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lenne, hogy minek csinálunk ilyeneket, miért akkor amikor az öcsém itthon van, miért nappal meg ilyenek. Mindegy mit mondok neki mert úgyis az övé az utolsó szó.
2013. jún. 8. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Te így vigyázol az öcsédre..? És ha felébredve nem hozzád nyit be, hanem a bejárati ajtón megy ki, elkezd a gyufával játszani, akármi, akkor szerinted ki a felelős? És miért nem zárod be az ajtódat, mielőtt a pötsödet a tiszteletreméltó barátnőd szájába rakod?
2013. jún. 8. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó. szerinted úgy kell vigyázni egy kis gyerekre aki mellesleg már 5 éves (és ebben a korban megfelelő neveltetés melett már nem nyúl gyufához, késhez) hogy alvás közben is felette álsz? számolod a lélegzet vételét v.mi? hát akk ha szerinted ez a helyes akk. kb. az összes anyuka felelőtlen ha a gyereke alszik közben ő pl. mosogat, főz és nem azt figyeli hogyan alszik a gyerek. nekem egyszer olyan volt, hogy anyámék elmentek, otthon maradtam a 7 éves öcsémmel. elment aludni a barátommal pedig sexeltünk. egyszercsak öcsém beront és zokogva rohan a szobanővényemhez és átöleli. azt álmodta, hogy a virág meghalt. nekünk szerencsénk volt mert alvajárt és nem emlékezet semmire. vissza vittem a szobályába aludni mi meg szét röhögtük magunkat a barátommal. ez így vicces volt, de nem tom mit csinálnék ha úgy jártunk volna mint ti. ez nagyon cink, de szerintem ő párnap múlva elfelejti az egészet. ti tuti nem :)
2013. jún. 8. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A Pasimon azért nem volt ruha, mert leitta magát jeges üdítővel.

Ne te világosítsd fel, szerintem...

Kitartás és legközelebb támaszd ki az ajtót, esetleg tanítsd meg kopogni. Egy jó mesével is el lehet terelni a gondolatait.

2013. jún. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!