Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Olvastátok már el a tesotok...

Olvastátok már el a tesotok naploját?

Figyelt kérdés

2013. máj. 4. 12:11
 1/5 fersk ***** válasza:
100%
Ne tedd. Nem Neked írta.
2013. máj. 4. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert az az övé, és én sem szeretném, ha az enyémet olvasná! Eszembe sem jutna!
2013. máj. 4. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Eszembe sem jutna. Nálunk nem szokás másnak a személyes holmijai közt kutogatni, és megsérteni a magánszféráját.
2013. máj. 4. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En igen, de vele egyutt. Jot nevettunk. :D Hozza tennem, 10 ev tavlatabol olvastuk. Amikor o azt irta, en meg jarni sem tudtam, nemhogy olvasni, de ha tudtam volna se neztem volna bele titokban.
2013. máj. 4. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, de muszájból.

Hirtelen megváltozott a nővérem. Alapvetően sem volt egy kedves természet, de eljutott egy olyan szintre pár hét alatt, hogy mindenki észrevette, hogy gáz van.

Éjszakánként szokott naplót írni, és nekem kellett kifigyelni hogy hová teszi a könyvet, illetve a kulcsot.

Ügyes csaj volt, mondhatom. Soha nem jöttem volna rá...

Kiderült, hogy belezúgott egy drogos srácba, és ő is elkezdett narkózni, hogy bevágódjon. Végül úgy rászokott, hogy már pénze se volt, és a pasi megkérte, hogy qrválkodjon.

Szerencsére időben ki tudtuk rángatni belőle, de akkor is szar volt elárulni őt.

2013. máj. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!