A testvéretek szokott irigykedni?
Úgy értem ruha, új teló, meg ilyenek terén..
Akár saját keresetetek van, és a tesótok még tanul, vagy már dolgozol, és így vannak olyan dolgaid amiket megvehettél, tesó meg nem és a szemedre hányja.
Nővérem dolgozik, öcsém tanul, ahogy én is. Sosem irigykedünk egymásra. Mindig segítjük a másikat, ha valamelyikünk nagyon vágyik valamire, akkor a másik kettő segít neki a megszerzésben (persze normális kereteken belül, de vettünk már közösen pl. x-boxot, de Sziget jegyet is :))
21l
Hárman vagyunk testvérek. A legidősebb nővérem irigykedik rám (7 évvel idősebb). Neki nem igazán sikerül párkapcsolatot kialakítani, vagy ha mégis rövid életűek voltak. Nekem könnyen megy a pasizás. Illetve ő még mindig otthon él, én viszont a saját lábamra álltam és teljesen gondoskodok magamról. Ez is zavarja őt.
23/N
A tesóm (féltestvérem, de nagyon látszik, hogy ugyanaz az anyukánk xD) szerintem néha-néha irigykedett rám (mert valamiből többet kaptam, esetleg jobbat), de, hogy sokat féltékenykedett volna, azt nem hinném. Sokat veszekedtünk - jó testvérek lévén -, de voltak jó pillanataink. S azóta már ő a legjobb fiú barátom, mióta elköltözött. :)
Példának okáért, volt neki egy szuperdrága telefonja - amit már én is szerettem volna régóta -, de ő nemigazán értett hozzá. Ekkor azt mondta, hogy neki ez nem kell, vesz egy nyomi telefont, ahhoz legalább ért. :) Ekkor a barátnője mondta neki, hogy akkor adja az ő húgának a telefont, de a bátyám közbeszólt, hogy "nekem is van ám egy húgom". Hmmm... Nem győztem köszönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!