Nem fura, hogy a húgom a "legjobb barátnőm"?
15 éves lány vagyok, a húgom 13, ketten vagyunk testvérek, és nagyon jól megértjük egymást. Persze mi is szoktunk veszekedni, de nagyon sokszor vagyok úgy, hogy szívesebben vagyok vele, mint a barátnőimmel. Van két nagyon jó barátnőm, akikkel ugye együtt vagyok minden nap a suliban, velük szoktam suliba menni, illetve hazajönni, velük töltöm az iskolában az időm nagyrészét már mióta 4-5-esek vagyunk(egy gimibe tanultunk tovább), ha beteg vagyok, ők adják meg a házit, ilyenek. És meg is beszélünk személyesebb dolgokat is. Viszont van rengeteg olyan dolog, amit egyszerűen Nekik nem mondok el. Pedig olyan téma amit két legjobb barátnő megoszt egymással, de én nem mondom el nekik, sokkal inkább a húgommal osztok meg mindent, illetve ő velem. Nagyon sokat vagyunk együtt, és tényleg szinte mindent elmondunk egymásnak. Ez nem fura? Hogy sokkal jobb a kapcsolatom a tesómmal, mint a barátnőimmel? Mert én mindig olyan hallok, hogy két lánytestvér között nagyon rossz a kapcsolat.
Másnál is van így, mint nálunk?
Nem tudom jó-e a téma, de megköszönném a segítő jellegű válaszokat!
Elnézést hogy kicsit hosszú.
8
Én nem értem a lényegét a mondandódnak :) Attól, hogy együtt laknak lehetnek barátnők. Bár szerintem is akkor fog eldőlni hogy milyen szoros ez a kapcsolat, ha már külön költöznek, saját életük lesz.
Azt a részét megértem a mondanivalódnak, hogy az nem jó ha valaki nem barátkozik, beszűkül a családi környezetbe, akik amúgy is szeretik. Kellenek külső kapcsolatok. Ez igaz. De csak azért mert testvérek, még lehetnek barátnők. Igaz barátot igenis nehéz találni. Nem szabad eldobálni őket, csak azért mert a rokonod.
Én írtam, hogy a barátnők jöttek-mentek.
9-es válaszolónak: valóban nem élek nagy társasági életet, vannak ismerőseim ugyan, de én olyan igazi barátnőről beszélek, akinek mindent el lehet mondani. Na az nekem a tesóm. Amellett, hogy valamilyen szinten igazad van, nem érzem magam antiszociálisnak, teljesen egészséges vagyok :D
Szerintem ez nagyon jó dolog. Nekem bátyám van. Szívjuk egymás vérét állandóan, de ez csak vicc. Tudom, hogy bármi van ő az akire bátran számíthatok. Ő 28, én 26 vagyok, és lány.
Amúgy nekem 2 legjobb barátnőm van. egyiküket a fősuliról ismerem a másik meg az anyukám. Velük tudok mindent megbeszélni. Ha lenne lánytesóm nyilván ő is benne lenne a legjobb barátnő körben.
nekem is a nővérem a legjobb barátnőm. pedig 8 évvel idősebb.most úgy alakult, hogy együtt is lakunk :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!