Dilis tesóm parancsolgat nekem jól van ez így?
Figyelt kérdés
Szóval a testvéremmel nem vagyunk túl jóba egy házban élünk ő a bátyám születési rendeleneséggel született ezért nem úgy tud gondolkozni mint bárki. És egész nap semmit nem csinál mert ha mondanak valamit azt még 6 szor megkérdezi mielőtt cselekszik , egyedül 1 szendvicset nem hajlandó megkenni, pedig jó keze lába. És amikor takarítok még csak a 2 dik szobánál tartok,porszívózok akkor oda áll mellém és bámul amikor az előszobához érek akkor mondja hogy tudom ugye hogy a konyhát is fel kell porszívózni. Na olyankor robban el az agyam hogy ő nem csinál semmit egész nap csak föl alá mászkál az egész házban és még ő akarja nekem megmondani mit csináljak pedig tudom a dolgomat. tudom most bunkó vagyok de semmi sajnálat nincsen bennem felé nagyon jó dolga van itt neki, legalább csöndben maradna.Dühös vagyok valakinek le kell írnom...2012. nov. 21. 13:39
1/4 anonim válasza:
ne dühöngj, ilyenkor inkább örülj, hogy kettőtök közül te sikerültél jól
2/4 anonim válasza:
Biztos idegesítő lehet, de ilyenkor én simán nem venném fel a hozzászólásait, kommentárjait, főleg ha tudom, hogy születési rendellenessége van. Próbálj meg vele ilyenkor nem foglalkozni.
3/4 anonim válasza:
Miért nincsen bevonva ő is a házimunkába?
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogyha valóban rendellenességgel született, pl. skizofrénia, akkor annyit lehet tenni, hogy elviszitek pszichiáterhez. Magától nem fog javulni.
Van közeli ismeretségben ilyen sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!