Milyen gyakran találkozol a testvéreddel?
Olyanok válaszai érdekelnének, ahol már mindketten (vagy akárhányan) kirepültek a szülői házból, tehát külön meg kell szervezni a találkozást.
Én elég szomorú vagyok, mert amióta az öcsém is elköltözött, alig találkoztunk, ezen a nyáron például összesen kétszer, amiből az egyik az esküvője volt. Pedig hívom én, néha ő is engem, olyankor mindig jól elbeszélgetünk, de ha felvetem, hogy találkozhatnánk, valahogy soha nem ér rá.
Ez így általános?
Első válaszoló!
Édesanyád szerintem teljesen normális, hiszen az én szüleim is kb. úgy találkoznak a testvéreikkel, mint a Tieid! Na most, vedd figyelembe, hogy ők egy más generáció, itt pedig többnyire fiatalok (20-30-40 évesek adnak válaszokat). Amikor még ilyen fiatalok voltak, biztosan a szüleink is többet találkoztak a testvéreikkel. Mostanra annak a korosztálynak mind-mind saját gyermeke vagy esetleg már unokája is van. Tehát a saját családjuk is bőven megnövekedett és ennek tudható be az, hogy a testvérükre kevesebb idő jut. Példa: Édesapám és a Neném (a lánytestvére) nagyon jó testvérek voltak. Mostanra a Nenémnek, 2lánya van, akiknek már mindkettőnek gyermekük. Hétvégeken, amikor én a Bátyámékkal sütögetem a szalonnát, akkor a Neném azért nem sütöget Édesapámmal, mert ott vannak a lányai, az unokákkal, családjaikkal. Így jut majd mindig kevesebb idő... (Persze mind emellett nagyon sokat számít a távolság is!!!)
Leszögezem, nem én pontoztalak le, ezt azoknak magyarázom, akik lepontoztak!
Amúgy 2. válaszoló voltam!
Nekem 2 bátyám van,15 évvel idősebbek,szóval gyerek voltam,mikor elköltöztek otthonról.Már én sem lakom otthon,az egyik tesómmal gyakran találkozunk,sokszor megyek náluk,párommal is,de általában a sógornőmmel egyeztetek,mert tesóm dolgozik.A másik most haragszik :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!