Jogosan vagyok kiakadva?
A bátyám 20 éves, én meg 13. Most érettségizett, visszahúzodó, még nem volt barátnője. Tegnap már kicsit fura volt, nem tudom miért, este beszélgetett a szüleimmel.
Ma reggel kimegyek a szüleimhez, mire tök normálisan közlik, hogy a bátyám jövőhéten utazik Ukrajnába. Mondom oké, kihez? Azt mondják egy barátjához, akit NEM ISMERNEK. Egy fórumon ismerte meg, ahol a tanulásról beszéltek(?) . Ja és mellesleg lány... A családjához megy, akik magyarok és elvileg rendesek. Apám fogja őt elvinni kocsival. Lehet, hogy túl dramatizálom, de valamennyire aggódom érte, meg fura ez az egész... az is zavar, hogy vele ellentétben oda én nem mehetek ahova szeretnék.
13/L
ui: bocsi, ha bénán lett megfogalmazva , csak ideges vagyok.
Szerintem nem kellene 13 évesen pattogni..
A tesód 20 éves nagykorú... amit csinál az az ő felelőssége, de ha te valami baromságot csinálnál akkor azért a szüleid lennének a felelősek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!