19/F vagyok és apám csak most közölte velem, hogy egyébként van egy bátyám, aki a féltestvérem és 2 évvel idősebb nálam. Egyedül élek apámmal (arról most nem mesélnék, mi történt anyámmal), a lényeg, hogy már régóta csak mi ketten vagyunk és sok mindent megbeszéltünk már egymással, szóval fura volt, hogy pont ezt a dolgot ennyi idő eltelte után közölte velem.
Fb-n rákerestem a srácra és beszélgettünk, egyszer találkoztunk, de mondta, hogy apa nem akarta, hogy beszéljen velem, pedig már rég felkeresett volna.
tegnapelőtt 21:30
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem akarta hogy tudj pár számára ciki vagy kellemetlen dologról.
tegnapelőtt 21:37
2/6 anonim válasza:
És apád mit mond, miért?
tegnapelőtt 21:44
3/6 A kérdező kommentje:
2-es amikor kérdeztem tőle, azt mondta, hogy most érezte magát késznek elmondani. De szerintem emögött több van, nem hinném, hogy emiatt nem mondta el, főleg, hogy elég közel állunk egymáshoz és tényleg még a legapróbb dolgokat is úgy ki tudjuk beszélni.. 🥲 szóval fura, hogy pont ezt nem említette ilyen sokáig és tuti hogy nem azért, amiért mondta.
tegnapelőtt 21:50
4/6 anonim válasza:
Az én biológiai apám sem meri elmondani a kölykeinek, hogy létezem. Kibújna a szög a zsákból, hogy mekkora gané.
tegnapelőtt 22:10
5/6 anonim válasza:
Jaj, az én apám sem meri elmondani a családjának hogy amúgy van "még egy" gyereke :D, azt sem tudják, hogy létezem.
Tudod mekkora balhé lenne belőle?
Apámnak szerencséje, hogy nem érdekel sem ő sem a családja, ezért esze ágában nincsen odamenni hozzájuk, hogy "szia, apa, amúgy boldog születésnapot, gondoltam felköszöntelek". Vagy ilyesmi.
tegnap 11:24
6/6 anonim válasza:
5: de itt idősebb a srácnál, szóval még az is lehet, hogy az anyukája megismerése előtt esett teherbe a féltestvér anyukája. Lehet egyszerűen szégyellte, hogy nem foglalkozott a bátyáddal. Tudott róla, de semmilyen kapcsolata nem volt vele. Mivel nem írtál erről, így nem tudjuk a teljes sztorit. Apukád tartotta vele a kapcsolatot? Anyukáddal már kapcsolatban volt mikor ő fogant?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!