Apukám szerint nem érek annyit, mint a bátyám, mit tegyek? Sose mondta, de sose bánt úgy velem, mint a bátyámmal?
Legkisebb gyerek vagyok, gimnáziumba járok, a két tesóm már elköltözött, családjuk van.
Amikor kicsi voltam, akkor apukám és a bátyám együtt tanulták bütykölni a kocsikat. Nem autószerelők, de értenek hozzá. Traktorozni is őt vitte, 8 évesen már vitte a munkahelyére, amikor vitte a traktorokat a-ból b-be, akkor a mi házunk előtt mindig megállt, bepattant a bátyám, és mentek együtt. Engem sose vitt, még ha kértem, akkor se. Le akartam menni apámmal bütykölni a kocsikat, hogy töltsünk egy kis időt együtt, de láttam, hogy nem örül neki, meg nem is értek hozzá, pedig megvan bennem a vágy a bütykölgetésre, de youtube-ról nem fogom tudni megtanulni se a javítást, se a konnektor, villanykapcsoló szerelését.
Anyukám ugyanez, nővérem az isten, de nem is bánom, mert rühellek főzni. Mindent megtudok már nagyjából, de utálom, és csak azóta vagyok befogva, mióta nincs a nővérem.
Ó, jaj! Az élet nagyon kemény! Edződnöd kell! Bár ezek neked rosszul estek, apukád nem tudja. Lehet, hogy nagyobb korodban lesz hozzád közelebb csak maradj nyitott. Ne haragudj azért rá, mert jobban vonzódott talán a természete miatt a bátyádhoz.
A Bibliában van egy történet a Tékozló fiúról! Eltudnád olvasni? Nagyon tanulságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!