Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rábíznátok egy 6 éves gyereket...

Rábíznátok egy 6 éves gyereket 2 napra a 17 éves tesójára?

Figyelt kérdés
2 napig a 17 éves bátyja vigyázna rá.
jan. 5. 20:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
75%

Az pedig, kérdező, hogy a hatévesed megbízható... semmit nem jelent.

Az én öcsém is az volt - kivéve, amikor anyámék nem voltak otthon 😁 Na, akkor ment a határfeszegetés, mert én csak a 16 éves nővére vagyok, "nem az anyám" és társai.

Ja, és persze, hogyha a kicsi valami bromságot csinált, engem cs.sztek le. Na, kösz.

tegnapelőtt 12:11
 32/44 anonim ***** válasza:
23%

#27 ez nem véletlenül van így. Ha az állam nem pofázna bele mindenbe is akkor mègis mi határozná meg az egyén felelöségét?

Meghalt a gyerek?

Jó majd eldöntőd kit teszel érte felelösse és lelövőd! Vagy mi?

tegnapelőtt 14:24
 33/44 anonim ***** válasza:
17%

#27-es vagyok

Hagyjuk már ezt az állam imádatot. Imádni Istent kell a templomban. Az állam túl sok dologba belepofázik, semmi köze hozzá, hogy ha én majd a 17 éves gyerekemre rábízom a 6 évest. Ne hogy már ne lehessen ennyire megkérni egy 17 évest, hogy "fiam, apáddal elmegyünk hétvégén wellnesezni, vigyázzál az kistestvéredre". Ez teljesen legit kérés és legit elvárás.

tegnapelőtt 23:41
 34/44 anonim ***** válasza:
84%
#33 Valahol meg kell húzni egy határt, ez Magyarországon a 18 éves kor, ekkor tekintik jogilag felnőttnek az embert. Azelőtt, mint kiskorú kezelik és kiskorú jogilag nem vállalhat felelősséget egy másik kiskorú emberért. Tetszik, nem tetszik, de nem a kontrollmánia, hanem a gyerek védelmére találták ki. A gyakorlatban tényleg nincs éles határ, de jogilag csak korhoz tudják kötni a felnőtté válást.
tegnapelőtt 23:53
 35/44 anonim ***** válasza:
66%

Igen legitim és mi van ha valamelyik balasetetet szenved?

A kicsi egyàltalan nem biztos hogy segitsèget hív hanem mondjuk megilyed és elszalad. Na akkkr aztán baxhatom a legimitást örülhetek ha az egyik életben marad es nem veszik el tőlem.

A nagy sem feltétlenűl kezeli helyén a helyzetet...

Jó mondjuk 18évesen sem feltétlenűl,de legalább cselekvő képes....jogilag.

tegnapelőtt 23:56
 36/44 anonim ***** válasza:
33%
Jajj istenem, és akkor mi van ha a 17 éves leindul iskolába és elüti a busz. Hát igen megtörténhet, de nem sok esély rá. Ahogy arra sem, hogy bármi baja lenne a gyereknek, míg ott van vele.
tegnapelőtt 23:59
 37/44 anonim ***** válasza:
17%

A nagyfiam es nagylanyom nem egyszer vigyazott a kicsire. De rajuk lehetett bizni nyugodtan mind a ketto gondoskodo tipus.

Ez egy kenyszeru lepes volt megertettek. Elfogadtak h havi 1 teljes hetvegen nekik kell megoldani mert dolgozom. Ez havi 2x10 ora idotartam volt.

Elore foztem mindent megcsinaltam. Hazimunka nem volt. Telefonos kapcsolat igen ha barmi lenne. Fonok tudta meg volt beszelve vele.

A 2ev alatt 1xsem tortent semmi sem.

tegnap 06:11
 38/44 anonim ***** válasza:
77%
37 ez remek. De nem minden gyerek a te fiad és lányod.
tegnap 07:44
 39/44 Kései Sirató ***** válasza:
0%

Fiú, vagy lány a 17 éves?

Ha lány, akkor rábíznám, de csak akkor ha látom, hogy nagyon szereti a kicsit és tud rá figyelni.

Arab országokban egyébként a 17 évesek sokszor már 2 gyerekes anyukák, így hogy ha erre gondolok, akkor nem igazán látom akadályát.

tegnap 10:46
 40/44 anonim ***** válasza:
33%
A putriban meg 12évesek 3gyerekes anyák megsem biznék rájuk egy döglött kecskét sem.
tegnap 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!