A battyam el szokott itthonrol 17 eves es most a nagy szuloknel van vajon vissza jon meg vagy eggyaltalan fog keresni vagy ha nem el tudja tartani magat ?
Figyelt kérdés
Lassan egy honapja el szokott abattyam a nagyszuleinkhez 17 eves es amiota el ment nem isr nem hiv nem keres sot anyanak sem ir vissza pedig meg igerte hogy jon latogatoba az elszokes oka az az hogy a nevelo apammal ossze vesztek es a battyam azt mondta hogy el akar koltozni es a nevelo apam hirtelen fel indulasbol azt mondta hogy rajta amiota el ment napi 12 oraba takaritok fozok mosok egy 6 fos csaladra es nem birom mar sokaig foleg ugy hogy fojton meg kapok dolgokat a fejemhez hogy lusta vagyok stb (a nevelo apam mozgas korlatozott az anyam meg csak szimplan nem hajlando meg csinalni a hazi munkat igy ram maradt minden amig itthon volt a tesom ezzel nem volt baj de mar kezd el fajulni mar a ferfi munkat is en vegzem 16 eves lanykent eggyaltalan szerintetek fog keresni vagy hasonlo?#Battyam
júl. 28. 16:49
1/12 anonim válasza:
vissza jon meg - kizárt
eggyaltalan fog keresni - nem valószínű
Szó szerint elmenekült
3/12 anonim válasza:
Mi lenne ha nem végeznéd el a házimunkát? Anyádnak végre neki kellene állnia? Tesódnak ha van esze soha többé nem jelentkezik.
4/12 anonim válasza:
Van lehetőség, hogy te is a nagyszülőkhöz menj?
5/12 anonim válasza:
Szökésnek nem nevezném, elköltözött. Mint írták is már, ha tudod, kövesd te is!
7/12 anonim válasza:
Őszintén, le lehet pontozni, de vannak olyan szülők akik azért nevelnek gyereket hogy be fogják őket munkára, (és ezt tudjátok hogy értem).
Megértem azt hogy anyudnak nincs ideje, és párszor te segítesz, de hogy állandóan te végzed otthon a házi munkát, az valahogy rabszolgaságnak tűnik nekem. Nem csoda hogy tesód elhúzta a csíkot
8/12 anonim válasza:
Olvasva ahogy írsz, meg a körülményeket, a legjobb amit tehetsz, hogy te is elhúzol otthonról. Nem tudsz te is a nagyszülőkhöz menni?
Szakadj ki ebből a putri környezetből, és tanulj, tanulj és tanulj. Ez az egyetlen lehetőséged, hogy végleg kiszakadj és jobb életed legyen.
9/12 A kérdező kommentje:
Igazabol az eletemmel nincs baj en jol vagyok csak neha neha hianyzik a battyam, jobb hogy nincs itt rengeteg vita volt miatta mert valamit tonkre tett anyam meg csak szimplan nem hajlando meg csinalni es ha itt hagyom oket en is akkor a 3 kis tesommal mi lesz nem tehetem meg mert az nekik artana tanulas igazan jol megy 4-5 a bizim es a szak vizsgam is meg van mar jovore mehetek gyakorlatra es a nagyszulok meg magasrol tesznek ram a papam ra maszott a legjobb baratnomre igy nem.akarok oda menni itthon akarok maradni csak szeretnek egy kis en idot is
júl. 29. 01:08
10/12 anonim válasza:
7 es vagyok. Én a te helyedben megmondanám anyudnak, hogyha ez továbbra is így lessz, akkor kerek perec elköltözöl otthonról, majd oldja meg egyedül a dolgokat. Eléggé szomorú a szitu amiben most vagy, szépen lassan tönkre fogsz menni ha ez így megy tovább, nem lessz időd energiád a tanulásra, és egy be programozott robot lessz belőled, kívánom hogy javuljon a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!