Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a parom ikertest...

Mit tegyek ha a parom ikertestverenek a baratnoje verseng, rivalizal velem es korbenyalja mindenkit segget a csaladban a leheto legfenyesebbre?

Figyelt kérdés
ev elejen jottunk ossze a baratommal es az elejen nagyon jol indult a kapcsolatunk amugy a lannyal, de az utobbi fel evben nem is beszelunk egyaltalan meg egymashoz se szolunk. Ez egyik naprol a masikra alakult ki, hogy egyik csaladi ebeden nem szolt hozzam, pedig semmi rosszat nem csinaltam neki. Azota megy a seggnyalas, versenges, hogy o szebben legyen kioltozve, tobb mindent tegyen meg a csaladtagoknak, loholjanak minden olyan helyre elutazni, ahova mi is mentunk. Voltunk anyoseknal kulfoldon, 3 hettel kesobb ok is loholtak ki hozzajuk, hogy le ne maradjanak. Mondja mar meg valaki hogy az ilyennel mit csinaljak? fel even nem beszeltunk, de en mar kb elviselni se tudom a csaladban,osszejoveteleknel, nezni a ketszinu fejet, meg hallgatni a seggnyalast. Probaltam kizarni, de ez eleg nehez.
ma 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Miből gondolod, hogy veled, és hgogy a csaj?

Ennyi erővel versenghet a barátod tesója is a tesójával.

"Voltunk anyoseknal kulfoldon, 3 hettel kesobb ok is loholtak ki hozzajuk, "

Talán mert anyós mindkettő gyerekét szeretné látni és meghívja őket, te üldözésmániás észlény.

Ahova nyaralni mentek, oda meg magyarok tömegei mennek. Mellesleg, ha a tesójának áradozott a párod, hogy milyen jó volt az adott hely, akkor miért ne mehetne? Nem téged majmol ám mindenki, nem te vagy a világ közepe.

ma 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Elkepzelheto,hogy masok is latjak,csak nem adnak neki hangot.

Lehet,hogy a csalad tobbi tagja is igy velekedik, csak a szemebe mosolyognak. El tudom kepzelni. Szoval ha a csalad okos emberekbol all akkor masok is tudjak,hogy a baj nem veled van, hanem azzal aki a masik oldalon van. Nalunk sokszor elhangzott,hogy "jobb a békesség",csak kozben mindenki a masik hata mogott beszelte ki a masikat. Veszekedes es konfrontacio nem volt. Ha mondhatjuk akkor bekesseg volt. Látszólag... Nagyszulok mar nincsenek koztunk es azota mar nem is jarunk ossze. Nyilvan miindenki elviselte addig a masikat egy delutanra vagy egy szuletesnapra. Ha ezek az emberek egyutt elnenek 0-24ben akkor a ház is leégne,az tuti. Szoval szerintem nem te vagy a hibas, ne vedd magadra. Elhiszem,hogy idegesito. Nekem egy kollegam van aki hasonlo az irodaban. Nehez elviselni,de mig munkat lehet valtani,addig csaladot azert nem szokas.

ma 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem kissé sokat képzelsz ebbe, de ha így is van: neked ettől miért roszabb?
ma 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ezzel neked nem kell foglalkozni. Csináljon amit akar. Nyaljon, pitizzen. Ezzel neked nincs dolgod.

Az meg hogy ti voltatok az anyósnál kint, ők meg 3 hét múlva, szerintem ebben semmi nincs. Miért ne mehetne. Nem értem miért nagy dolog ez, vagy miért utánzás. Ha én is megyek az anyósomhoz akkor már utánozlak?

Szerintem a legjobb amit tehetsz ha nem foglalkozol vele.

ma 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezt csak te latod vagy a parod is? O mit mond?
ma 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!