Mit tegyek ha a parom ikertestverenek a baratnoje verseng, rivalizal velem es korbenyalja mindenkit segget a csaladban a leheto legfenyesebbre?
Miből gondolod, hogy veled, és hgogy a csaj?
Ennyi erővel versenghet a barátod tesója is a tesójával.
"Voltunk anyoseknal kulfoldon, 3 hettel kesobb ok is loholtak ki hozzajuk, "
Talán mert anyós mindkettő gyerekét szeretné látni és meghívja őket, te üldözésmániás észlény.
Ahova nyaralni mentek, oda meg magyarok tömegei mennek. Mellesleg, ha a tesójának áradozott a párod, hogy milyen jó volt az adott hely, akkor miért ne mehetne? Nem téged majmol ám mindenki, nem te vagy a világ közepe.
Elkepzelheto,hogy masok is latjak,csak nem adnak neki hangot.
Lehet,hogy a csalad tobbi tagja is igy velekedik, csak a szemebe mosolyognak. El tudom kepzelni. Szoval ha a csalad okos emberekbol all akkor masok is tudjak,hogy a baj nem veled van, hanem azzal aki a masik oldalon van. Nalunk sokszor elhangzott,hogy "jobb a békesség",csak kozben mindenki a masik hata mogott beszelte ki a masikat. Veszekedes es konfrontacio nem volt. Ha mondhatjuk akkor bekesseg volt. Látszólag... Nagyszulok mar nincsenek koztunk es azota mar nem is jarunk ossze. Nyilvan miindenki elviselte addig a masikat egy delutanra vagy egy szuletesnapra. Ha ezek az emberek egyutt elnenek 0-24ben akkor a ház is leégne,az tuti. Szoval szerintem nem te vagy a hibas, ne vedd magadra. Elhiszem,hogy idegesito. Nekem egy kollegam van aki hasonlo az irodaban. Nehez elviselni,de mig munkat lehet valtani,addig csaladot azert nem szokas.
Szerintem ezzel neked nem kell foglalkozni. Csináljon amit akar. Nyaljon, pitizzen. Ezzel neked nincs dolgod.
Az meg hogy ti voltatok az anyósnál kint, ők meg 3 hét múlva, szerintem ebben semmi nincs. Miért ne mehetne. Nem értem miért nagy dolog ez, vagy miért utánzás. Ha én is megyek az anyósomhoz akkor már utánozlak?
Szerintem a legjobb amit tehetsz ha nem foglalkozol vele.
Te hány éves vagy? 12? Mégis mi közöd ehhez a lányhoz? Semmi!
Nem vele jársz. A barátoddal kéne foglalkoznod nem vele.
Ne haragudj de semmivel nem vgy különb a lánynál. Kér hülye HP akik egymással versengenek. Komolyan sajnálom szégény fiúkat. Szerintem hamar lapátra fogtok kerülni ha ez így megy tovább. Ha a párodat valóban szeretnéd pont nem érdeklne mit csinál a tesója batátnője. Gondolom nem önti az asztalnál a fejedre a levest. Akkor meg nem mindegy? Nincsen családod hogy a párod szüleinek kegyeiért kuncsorogcs? Legyél velük udvarias ha meghívnak. Ennyi pont elég. Ők a fiaikat szeretik nem titeket. Titeket meg az alapján fognai megítélni milyenek vagytok a gyerekeikkel nem a puncsolás alapján. Ostoba libák.
" Kér hülye HP akik egymással versengenek."
Na de ez sem igaz. Nyilván nem azért ment a másik gyerek is emglátogatni az anyját, mert a barátnője találta ki. A nyaralást sem egyedül dönti el.
A tesók ikrek. Sokkal közelebb állnak egymáshoz, mint a sima testvérek és nyilván sok mindenben nagyon hasonlóak.
Tesóm (nem iker) is már nem egyszer mesélt a nyaralásaikról, képeket mutatoot, és én is kedvet kaptam ugyanoda menni, és nem azért, mert párom a tesóm párját akarja majmolni. Vicc :D
Meg ha versengene is (ami nekem se egyertelmu)
Kit erdekel a tesod noje?
Megis mennyi idot toltenel amugy is vele?
Megse az anyosod/aposod, en full telibe szrnam a tesom nojet 🤯
Teged miert zavar ennyire, ha tudod magadrol az ertekeid?
Lehet csinal olyat amit te sajat joszivbol nem tudnal?
Te valami nagyon nagy tévedesben élsz kislány. :D Senki nem vett feleségül így nincs anyósod sem. El kéne dönteni, hogy párod érdekel vagy az említett lányt akarod meghódítani? :D
Azért öltözik csinosan egy vendégségbe hogy veled rivalizáljon?! :D szerintem te megbuggyantál. Nem magadból kénr kiindulni. Keress pszichológust mert nem lesz hosszú ez a kapcsolat ha ez így megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!