Mit tegyek ha a parom ikertestverenek a baratnoje verseng,
rivalizal velem es korbenyalja mindenkit segget a csaladban
a leheto legfenyesebbre?
Figyelt kérdés
ev elejen jottunk ossze a baratommal es az elejen nagyon jol indult a kapcsolatunk amugy a lannyal, de az utobbi fel evben nem is beszelunk egyaltalan meg egymashoz se szolunk. Ez egyik naprol a masikra alakult ki, hogy egyik csaladi ebeden nem szolt hozzam, pedig semmi rosszat nem csinaltam neki. Azota megy a seggnyalas, versenges, hogy o szebben legyen kioltozve, tobb mindent tegyen meg a csaladtagoknak, loholjanak minden olyan helyre elutazni, ahova mi is mentunk. Voltunk anyoseknal kulfoldon, 3 hettel kesobb ok is loholtak ki hozzajuk, hogy le ne maradjanak. Mondja mar meg valaki hogy az ilyennel mit csinaljak? fel even nem beszeltunk, de en mar kb elviselni se tudom a csaladban,osszejoveteleknel, nezni a ketszinu fejet, meg hallgatni a seggnyalast. Probaltam kizarni, de ez eleg nehez.
Valamiért nem kedvel ez a lány. Valószínűleg mert a párodat jobban kedvelik a szülők, mint a másik pasit. 🤷🏼♀️
ma 10:53
2/14 anonim válasza:
Hát ha direkt csinálja akkor ez úgy szokott lenni hogy ha foglalkozol vele akkor elérte a célját.
Valahogy ki kell hogy zárd ezt a problémát különben egyszer betellik nálad a pohár aztán ami jön az lehet hogy több a soknál. Azt valószínűleg megérdemelné bár jobb volna tudni az ő nézőpontját is.
ma 10:53
3/14 anonim válasza:
Már ne haragudj, de a leírásodból egyáltalán nem egyértelmű, hogy ez a lány veled akar versenyezni! E pár mondat alapján egyelőre te tűnsz rosszindulatúnak és ellenszenvesnek!
Mégis mivel indokold, hogy ő épp s-ggkinyal és nem szimplán egy kedves ember azokkal, akiknek a szeretetét akarja adni? Talán pont tőled tart távolságot, mert ilyen rosszindulatú vagy? Ami teljesen egészséges reakció.
ma 10:54
4/14 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni.
Mondjuk nekem se egyertelmu, hogy igazabol te fujod-e ezt fel ennyire vagy sem, mert igy amit elmondtal, nekem ez semminek se tunik kb, de tokmindegy.
Mindenki torodjon a maga dolgaval, ez a lenyeg.
ma 11:00
5/14 A kérdező kommentje:
3-as azert mert ameddig en nem kerultem be a csaladba nem viselkedett igy, sokkal termeszetesebb viselkedese volt es nem ilyen mu mint amit most produkal, es ez mas csaladtagnak is feltunt, hogy sokkal de sokkal kedvesebb. Egyertelmuen erezheto a rivalizalas, es lathato is sajat szemmel, en soha senkivel nem rivalizaltam es azt szerettem/szeretem mindig is ha a csaladban mindenki mindenkivel joban volt/van.
ma 11:00
6/14 anonim válasza:
Továbbra sem értem, ha nem voltál a családban, mégis honnan tudhatnád, hogy hogy viselkedett? Azért mert azt mondod, valaki azt mondta, az... eléggé közvetett. Továbbra sem írtál semmi konkrétat, azt viszont látom, hogy te rosszindulatú és haragos vagy. Nem is értem, hogyha rivalizálva is, vagyis ő maga jobb akar lenni nálad, azzal neked miért kellene foglalkoznod.. ez az ő ügye... de továbbra sem írtál semmi olyan konkrét példát, ami ezt bizonyítaná, csak hogy KEDVES. Hát könyörgöm legyen ez a legnagyobb probléma :DD
ma 11:04
7/14 anonim válasza:
Az új sógornőm megvan egy ideje, de még be sem mutatkozott. A többi rokonnál megy a seggnyalás, most ő az új kiskedvenc. Én arra jutottam, hogy leszarom, csináljanak amit akarnak.
ma 11:14
8/14 anonim válasza:
Miert nem lehet inkább csak telibe szarni másokat annyival jobb lenne minden neked is ezt ajánlom!!
ma 12:18
9/14 anonim válasza:
Szerintem hívd el kettesben egy női szaunanapra, hátha osszemelegedtek kicsit.
ma 12:30
10/14 anonim válasza:
Nem rosszból, de gondolkoztál már azon, hogy megkérdezd tőle? Vagy hogy el beszélgess vele, hogy mi a baja veled?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!