Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet tenni, ha a párom...

Mit lehet tenni, ha a párom testvérei és nagynénje szinte egyfolytában ellenzik a kapcsolatunkat, de ezt nem lehet őszintén megbeszélni velük?

Figyelt kérdés
Meddig tarthat egy ilyen patthelyzet és hogyan lehet feloldani, ha lehet egyáltalán?

#kapcsolat ellenkezése
ma 13:30
 1/10 anonim válasza:
77%

KEVÉS AZ INFÓ!!!

Mondjuk az ALAP okokat leírhatnád, hogy miért?

Homik vagytok? Cickány vagy? Csóró vagy? Apád piál? Vagy 3 kölköd 6 apától?

ma 13:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Elavult a szakmám (gyors- és gépíró.) 18 éven át tartó idősgondozás miatt sok minden más elmaradt.

De ezt számtalanszor elmondtam a páromnak, hogy beszéljék meg, mit tanuljak tovább - hajlandó vagyok idősebb fejjel is mindenképpen. (Magamtól is akarok, pluszban motivál az elvárás méginkább.)

Volt egy kéztörésem a nyáron és tanévkezdésre még nem jött rendbe a fogásom. A tanórai jegyzeteléseket nem tudtam volna követni.

ma 13:47
 3/10 anonim válasza:
0%
Szóval a gond a KOROD és a LÓVÉ HIÁNY.
ma 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Szóval azt akarod hogy ők mondják meg mit tanulj és utána abban dolgoznál? Mekkora hülye vagy. Sosem fognak elfogadni mert csóró vagy ha a párod ezt hagyja hogy állandóan basztassanak akkor meg is érdemlitek egymást.
ma 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is, pont nem érdekelne, hogy a nagynéninek tetszem vagy nem.

Tanulj, keress munkát, és ha rendbejöttél, akkor vissza lehet térni erre, bár esélyes, hogy akkor is talál majd hibát. Addig az unokaöcsi tanulatlan, öreg és csóró nője leszel, kár pedálozni.

Szedd rendbe magad, nem túl jól alakult eddig, de lehet ezen változtatni.

ma 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Az idősápolás elveszi az életet, ezt csak az tudja, aki benne van/volt nyakig.

Szerintem a nagynéninek nem ez a gondja,hogy mi maradt ki akkor, hanem, hogy mi marad ki most. A kifogások, azok vannak.

Eltört a kezed nyáron, azért nem tudsz dolgozni, aztán szeptemberben még fájt, azért nem tudsz írni.(am lehet hangfelvételt is készíteni, én se jegyzeteltem egy előadónál, mert csapongott és túl gyorsan rizsázott, esélytelen lett volna 😉)

De már december van és még mindig nem léptél előre, gondolom most az ünnepekre fogod.

De, hogy miért engedtek beleszólást, azt én sem értem. Ők tartanak el titeket?

ma 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyneni?? Ki a banatos loturot erdekel, hogy egy NAGYNENI mit gondol?
ma 15:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Azt állítja, őt se érdekli olyan nagyon az ellenkezésük - egy kicsit azért mégis zavarja időnközönként.

Mintha az idő múlásával egyre jobban megbízna bennem olyan jelek is vannak (állítólag a húga valamilyen ultimátumot adott neki, de annyira nem izgatta magát...)

ma 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

🤦

Hány éves a párod, 16?!

Hol érdekelne a nagynéni, meg a toporzékoló húgi ultimátuma.

ma 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kerül képbe a nagynéni??

Hány éves vagy? Figyu, ha azt várod, hogy ők találják ki, hogy te mire képezd ki magad, ne csodálkozz, hogy ott tartasz ahol. Srmmi önállóság nincs benned?

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!