Hogyan tudnám elérni, hogy a nővérem és a barátja megbocsássanak nekem?
Figyelt kérdés
Utólag sajnálom a dolgokat.
A múlt hónapban szakítottam a barátnőmmel. Nagyon megviselt. Vérszemet kaptam és "átrendeztem" a nővérem szobáját. Ezt látva azonnal odarohant hozzám a párja. Vele dulakodni kezdtem, és mindketten sérülést okoztu k egymásnak. A nővérem és anyám szedett szét minket.
Azóta remegek és félek. Egyedül élek, és rémlátomásaim vannak.
tegnapelőtt 13:13
11/18 anonim válasza:
#6 Igen, én is emlékszem. Meg volt autó szétverés is. De mindig beugrik neki valaki...
12/18 anonim válasza:
Ha az én cuccaimat rongálnád meg, akkor még mákod is lenne, hogy csak a páromtól kaptál és nem tőlem.
A minimum egy őszinte bocsánatkérés és hogy megtéríted az okozott kárt. Bár ha tényleg ilyen idegbeteg vagy, már önmagában nem igazán tartanám veled a kapcsolatot, kivéve, ha elmész egy szakemberhez, aki segít a problémáidon.
14/18 anonim válasza:
3-as önlelacsonyításnak írja a bocsánatkérést. Amikor ez a minimum, amit emberileg megteszel, ha valaki ellen vétesz.
15/18 anonim válasza:
Most épp a nővéred szobáját verted szrrá? Múltkor még anyád kocsija volt a soros - és vszeg tiltottak is jó egyhónapra, mert azóta nem volt szétvertem ezt-azt kérdés.
16/18 TENGEERPICI válasza:
Nem önnek kell megoldani az ilyen jellegű mások problémályát. Két ember kapcsolata az csak is rájuk tartozik. Mindig akkor van abaj ha mások akarják megmondani milyen legyen valakinek a kapcsolata. Csak szóltam! TENGERPICI 2024.11.14.
17/18 anonim válasza:
Kedves 14-es! Én vagyok a 3-mas válasz írója. Elnézést, hogyha félreérthető voltam, de nem a bocsánatkérést tartom "önlealacsonyítónak", hanem azt a cirkuszt, amit leművelt a kérdező. Ami miatt kellene a bocsánatkérés.
18/18 anonim válasza:
Tengerpici! Ha már különlegességkomplexusod van és erőlteted a magázódást, legalább a problémáját szót írd le helyesen! Nem LY hanem J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!