Hogyan tudnám elérni, hogy a nővérem és a barátja megbocsássanak nekem?
Utólag sajnálom a dolgokat.
A múlt hónapban szakítottam a barátnőmmel. Nagyon megviselt. Vérszemet kaptam és "átrendeztem" a nővérem szobáját. Ezt látva azonnal odarohant hozzám a párja. Vele dulakodni kezdtem, és mindketten sérülést okoztu k egymásnak. A nővérem és anyám szedett szét minket.
Azóta remegek és félek. Egyedül élek, és rémlátomásaim vannak.
Szerencsétlen és önlealacsonyító helyzet, de ha eléjük állsz, őszinte megbánást tanúsítva bocsánatot kérsz, akkor megtetted, ami tőled telhető.
Három kimenetele lehet:
-Megbocsátanak: nyert ügy
-Idővel, lassan felengedve megbocsátanak: az is nyert ügy, csak türelmet igényel
-Nem bocsát meg egyik sem, örihari, haragtartás: ez nem jó, de legalább megtudod, kikkel állsz szemben és ha te mindent megtettél és ők nem enyhülnek, akkor őket minősíti.
Tuti kamu a kérdés, de ha mégsem, én sem értem, mi köze volt a szakításodnak a nővéred szobájához.
Kérj bocsánatot tőlük, mondd meg, hogy indulatból hülyeséget csináltál, de ezután moderálod magad. Azért ez nem olyasmi, ami miatt örök haragot kellene tartani. Bár tudja a fene, ha ilyesmi miatt képesek vagytok egymásnak esni a nővéred pasijával és sérüléseket okozni egymásnak, akkor nem lehettek valami kulturált társaság.
Majd legkozelebb elobb gondolkozol, aztan nem csinalsz semmit. Egyebkent duhkezelesi treningen gondolkoznal mar? ;-)
En nem bocsajtanek meg neked, de a szobat helyreallittatnam veled es az okozott kart megterittetnem! ;-)
Azert alljon mar meg a menet! Nem is ertem, mit kepzeltel! Mint az agressziv kismalac. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!