Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tudnám elérni, hogy a...

Hogyan tudnám elérni, hogy a nővérem és a barátja megbocsássanak nekem?

Figyelt kérdés

Utólag sajnálom a dolgokat.

A múlt hónapban szakítottam a barátnőmmel. Nagyon megviselt. Vérszemet kaptam és "átrendeztem" a nővérem szobáját. Ezt látva azonnal odarohant hozzám a párja. Vele dulakodni kezdtem, és mindketten sérülést okoztu k egymásnak. A nővérem és anyám szedett szét minket.

Azóta remegek és félek. Egyedül élek, és rémlátomásaim vannak.

tegnapelőtt 13:13
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem áll velem szóba egyik sem, kezdem érezni, hogy elvesztettem mindent
tegnapelőtt 13:13
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Magát a logikát nem értem, szakítottatok az exeddel és ezért te a nővéred szobáját cseszted szét? De miért? Mi köze a szakitásodohoz a nővérednek és a szobájának?
tegnapelőtt 13:22
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerencsétlen és önlealacsonyító helyzet, de ha eléjük állsz, őszinte megbánást tanúsítva bocsánatot kérsz, akkor megtetted, ami tőled telhető.

Három kimenetele lehet:

-Megbocsátanak: nyert ügy

-Idővel, lassan felengedve megbocsátanak: az is nyert ügy, csak türelmet igényel

-Nem bocsát meg egyik sem, örihari, haragtartás: ez nem jó, de legalább megtudod, kikkel állsz szemben és ha te mindent megtettél és ők nem enyhülnek, akkor őket minősíti.

tegnapelőtt 13:22
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Tuti kamu a kérdés, de ha mégsem, én sem értem, mi köze volt a szakításodnak a nővéred szobájához.

Kérj bocsánatot tőlük, mondd meg, hogy indulatból hülyeséget csináltál, de ezután moderálod magad. Azért ez nem olyasmi, ami miatt örök haragot kellene tartani. Bár tudja a fene, ha ilyesmi miatt képesek vagytok egymásnak esni a nővéred pasijával és sérüléseket okozni egymásnak, akkor nem lehettek valami kulturált társaság.

tegnapelőtt 14:02
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

Majd legkozelebb elobb gondolkozol, aztan nem csinalsz semmit. Egyebkent duhkezelesi treningen gondolkoznal mar? ;-)

En nem bocsajtanek meg neked, de a szobat helyreallittatnam veled es az okozott kart megterittetnem! ;-)

Azert alljon mar meg a menet! Nem is ertem, mit kepzeltel! Mint az agressziv kismalac. :-/

tegnapelőtt 14:08
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Heti kamu, minden héten más családtagja cuccait rombolja szét dühében:)
tegnapelőtt 14:12
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
3-mas válaszban mi haszontalan?
tegnapelőtt 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Agresszív tetveket látni sem akarok a közelemben, nemhogy szóba állni velük.
tegnapelőtt 14:29
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
talán ha nem ezt éreznék, hogy magad miatt akarod a bocsánatukat kérni, hanem miattuk, egyszerűbb lenne.
tegnapelőtt 14:41
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
3-mas válaszban mi haszontalan?
tegnapelőtt 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!