Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Baj,ha lát az öcsém bugyiba...

Baj,ha lát az öcsém bugyiba és melltartóba?

Figyelt kérdés

Fiú-lány testvéreknél fordul elő ilyesmi?

Hogy élik meg,azok,akiknél igen?

Tizenéves korosztály véleménye érdekelne inkább,de nyilván mindenkit szivesen meghallgatok(olvasok).

okt. 22. 19:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk is ez van. Tetszik a tesómnak, hogy milyen hatással van rám.
okt. 23. 09:34
 22/30 anonim ***** válasza:
52%
Mások előtt sem zavar ha látnak fehérneműben. Simán átöltözök sógoromék előtt is. Csak tán láttak már bugyit. Vonaton is öltöztem már át senkit nem érdekelt.
okt. 23. 12:49
 23/30 anonim ***** válasza:
43%
Nem baj, valószínűleg a bugyidat is szagolgatta már vagy bele is verte. Ezzel sincs gond, minden családban előfordul ahol van lánytestvér.
okt. 23. 14:07
 24/30 anonim ***** válasza:
9%

Ö fujj😖😖😂

okt. 23. 14:08
 25/30 anonim ***** válasza:
86%

Két nagyon extrémen ellentétes oldalt tapasztaltam.

A sajátom amibe születtem az az, hogy sosem mutogattuk magunkat csak nagyon vészhelyzetben(mikor anyám meghalt a kádban ültem apám kopogott kiabált, hogy be jön és jött is, mondta mi van és ki ment). Gyerek korunkban is mikor pelenkázni kellett minket külön voltunk mindenkitől, emlékszem mikor öcsémet pelenkázta anyám mindig mindenkit kizavart és bezárta az ajtót arra a 2 percre. Sose hagyta, hogy pucéran lásson minket bárki egy strandon vagy otthon a medencében sem. Nem készülhettek rólunk pucér képek sem aminek egyébként nagyon örülünk a testvéreimmel és ezért hálásak vagyunk, hogy az intimszféra már akkor megvolt nekünk is.

Másik oldala ennek a párom családja. Mikor lakást vettünk a felújítás idejére az anyósomék javaslatára hozzájuk költöztünk, hogy ne menjen másra a pénz csak a felújításra. Kb 1 évig tartott ez és ez idő alatt az én neveltetésem szöges ellentéte volt jelen. Mindig bugyi melltartó vagy bugyi pólóban rohangáltak még ha jött is valaki csak nadrágot vettek melltartót póló alá már nem. Nekik ez természetes volt, viszont nekem szörnyen kellemetlen volt. Gond nélkül szellentettek egymás közelében és senkit sem érdekelt, ellentétben velem aki azért is elsüllyedne szégyenében, hogy megérzi az ingert... Parom előtt előfordult már párszor, viszont ő ezt mindig szóvá tette, hogy végre nem szenvedtetem magam azzal, hogy visdzatartom stb. Viszont ez annyira zavart, hogy egy ideig nem tettem előtte újra és ez fel tűnt neki végül megeggyeztünk, hogy vagy figyelmenkivül hagyja vagy úgy tesz mintha ő lett volna. Sajnos ez nekem nagyon erős gátlás ahogy sok más is.

Minden család más és minden ember más. Részben neveltetés kérdés. Ha téged valami zavar az mást nem biztos. Egymás között kell tisztázni, hogy kit mi zavar és kinek mi fér bele

okt. 23. 16:31
 26/30 anonim ***** válasza:
65%
Ez jogos 25-ös! De örülök, én hogy nem olyan családban nőttem fel, ahol bármi miatt is szégyenkeznem kellett volna vagy gátlásokat neveltek volna belém.
okt. 23. 17:06
 27/30 anonim ***** válasza:
63%
Jártam egyszer egy olyan lánnyal, hogy ebéd közben nem volt szabad nevetni. Szó szerint szégyelltem ott elmenni wc-re, mert náluk úgy éreztem, hogy még a pisilés is egy teljesen abszurd és szürreális dolog.
okt. 23. 17:09
 28/30 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk teljesen megszokott dolog egymás előtt a meztelenkedés. Semmi szexuális gondolatunk nem támadt még ez miatt. Két évvel fiatalabb az öcsém, amíg elfértünk a kádban kényelmesen, még néha volt közös fürdés is. Nem lett semmi bajunk tőle.

Abszolút nem baj ha meglát téged fehérneműben, sőt legalább nem kukkolnia kell, meg hasonlók, mert a kíváncsisága úgyis hajt minden tini fiút. 18L

okt. 26. 11:14
 29/30 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi idősek voltatok mikor együtt fürödtettek?6-8?

Mert ha Te 18,Ő 16,és nem volt erekciója egy meztelen csaj láttán,akkor ott komoly gondok vannak.Vagy te vagy elképesztően ronda.

okt. 26. 11:42
 30/30 anonim ***** válasza:
#16: letezik burkini te tájékozatlan
okt. 29. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!