Baj,ha lát az öcsém bugyiba és melltartóba?
Fiú-lány testvéreknél fordul elő ilyesmi?
Hogy élik meg,azok,akiknél igen?
Tizenéves korosztály véleménye érdekelne inkább,de nyilván mindenkit szivesen meghallgatok(olvasok).
Semmi sem történik, ha meglát... Az ég áldjon meg mindenkit, ROKONOK.
Nem azt mondom, hogy fehérneműben kell élni az életet otthon, de én is rengetegszer láttam a testvéremet átöltözni, és nem lettek furcsa gondolataim tőle.
Akik itt ki vannak akadva, azok mégis mennyira tagadják az emberi mivoltukat? Tejóég, testvérek, ha az öcsi erre gerjed, az patológiás, de nem a testvére hibája.
"strandon nincs is lehetőséged mást viselni" mivvvaaan? Amúgy de, van, erre van a köntös, a strandruha, törülköző, pl. én nem szeretek bikiniben a sörpadra ülni lángost enni :D
De szerinted a strandon azért okés, mert nincs más lehetőség, ebbe vagy kényszerítve? milyen logika ez már?
Nem fogok bugyi-melltartóba flangálni otthon, de ha rohanás van, had ne kelljen már szemérmeskedni a saját otthonomban, a családom előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!