Mitől lehet ez a furcsa hobbija a testvéremnek?
Áramszolgáltatónál szándékozik elhelyezkedni, otthon amikor ideje engedi makett magyar átört gerincű villanyoszlopokat készít fából, kb 50cm magasak. Ezután élethűen befesti őket.
Amikor az elsőt megláttam, nem tudtam hova tenni a dolgot. Arra gondoltam, hogy kezd megőrülni.
De nem.
Mégis mire jó ez a hobbi?
Napi ötöt készít, jelenleg húsz van egészen
Szerintem tök érdekes alkotások lehetnek, kíváncsi is lettem.
Neki jó és számára van értelme, ennyi a lényeg. Nem neked kell tetsszen.
Neked nincs hobbid?
Semmi gond nincs vele csak nagyon érdekli, a villanyszerelés hobbi az bizonyos embereknél ilyen. :D Van aki közvilágítási lámpákat gyűjt, van aki szigetelőket. Engem is érdekel, kisebb koromban képes voltam órákat állni és nézni a Démászosokat, ma már csak belenézek, így munka mellet nehezebb lenne. Nekem is van 1 utcai lámpám, és több szigetelőm is. Én azért nem viszem túlzásba. A nagy igazi gyűjtők évente találkozókat is tartanak, és hatalmas mennyiségű cuccuk van, a gyűjtök között pedig nagy barátságok alakulnak ki :D)
Pár érdekesség:
[link] (Ez egy magánház udvara, igazi villanyoszlopok vannak felállítva, szabadvezetékes hálózattal elektromos szekrények, plusz retro játszótér, vasúti átjáró stb.)
[link] (egy gyűjtői csoport)
És igen ahogy a többiek is írják van aki gyufaszálból épít hidakat :D
Egyébként egy makett oszlop érdekelne ha van rá mód :D
"Napi ötöt készít, jelenleg húsz van egészen"
Az a napi öt azért nekem gyanús. Ingerlékengebb is, csacsog, túlzottan ujjong? Mert a bipoláris depressziónak a mánia szakasza az ilyesmi.
De ha ilyen tünetei nincsenek, akkor csak van egy hobbija és alkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!