Összekaptunk a húgommal a szakításom miatt. Megfenyegetett. Mit csináljak?
Volt egy fiú az életemben, aki megcsalt. A szakítás után haragos és csalódott voltam. A húgom kis gonosz, és beszólt.
Annyira elszállt valami, hogy dulakodni majd egymás hajàt kezdtük tépni. Anya szedett szét minket.
A húgom bosszút igért, és életveszélyesen megfenyegetett
Nem irigylem édesanyádat ... két hisztis lány, borzasztó lehet :-(
Fenyegetőzni egy dolog, megpróbálni teljesen más .. hacsak nem pszichopata a testvéred, ez nem fog bekövetkezni.
#11 Nem az ötös válaszoló vagyok, de szerinted ezzel mi oldódott meg?
Az utcán járva ha a szülő fenyegeti (!) a gyereket, hogy ne csináld, mert nyakon váglak, ráhívod a rendőrséget? Mert gyermekbántalmazás?
Lehet, hogy két felnőttről beszélgetünk (legalábbis kor alapján, szellemi szintet hagyjuk), akik ilyen gyerekesen reagálták le a konfliktust...
Vagy úgy egyébként mi szerinted ilyenkor a helyes megoldás?
Jelented az egymást tépő gyerekeidet a GYIK-en?
Simogatod a buksijukat, hogy ejnye na, de nem szépen viselkedtek?
Garázdaság miatt kihívod a rendőröket?
Nem kötözködésből, de tényleg érdekelne...
A húgom kis gonosz, és beszólt.
Talán nem kéne neki beszólni és nem lenne megtépve. Ha nekem valaki szánt szándékkal fájdalmat okoz és rossz passzban vagyok, had ne simogassam már a fejét, hogy ügyes vagy, rúgj még belém...
#8 Van egy kolléga, akiről sokszor nem lehet eldönteni, hogy hülyéskedik, vagy komolyan mondja, illetve sokszor a poén is csak neki vicces...
Most akkor tépjem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!