Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom azzal a férfivel jár,...

A húgom azzal a férfivel jár, akivel még az általános iskola ötödik osztályban összeverekedtem. Nem ismer fel, de én egyből megismertem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

szept. 7. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
#9 Vannak erre interneten tesztek. 🤣
szept. 7. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Oke, akkor voltatok 11 evesek, jo par ev eltelt azota.
szept. 7. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
#12 Reméljük...
szept. 7. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Tképpen semmi közöd a húgod szerelmi életéhez, szóval semmit sem kell tenned.
szept. 8. 08:39
 15/17 SZTANN ***** válasza:
76%
SEMMIT se csinálj - esetleg a húgodnak elmesélheted a gyerekkori hülyeségeteket, hátha a srác is felismert, de nem szólt. Ez az égvilágon semmit sem jelenet, sokkal cikibb a sumákolás, titkolózás. Normális emberek között egy gyerekkori bunyózásnak semmiféle későbbi hatása nem lehet.
szept. 8. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És??? Ötödikes kis hülyék voltatok, ki nem 💩ja már azt le? Látom te beragadtál azon a szinten...
szept. 9. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ő is felismert csak nem rugózik rajta.
szept. 11. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!