Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Annyira idegesíti, mit tegyek?

Annyira idegesíti, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tesoimmal mindenen(szinte) osztozunk, nyilván vannak külön külön dolgaink, de mindig mindenhová együtt megyünk, szóval nagyon nincs olyan hogy most anyas program egyedül( hacsak a doki nem számít annak) Volt egy dolog, amit anyukámmal csináltam évekig (többiek elaludtál en meg anetem játszani, filmezni 20-30 percre. Hülye húgom bele olvasott anyukámmal kozos uzinkbe, és megtudta. Azóta O is jön csak neha alszik be pedig megígérte hogy meghagyja. Ez az egy holt amit szerettem de anyuék szerint "ha O is aka hagy jöjjön" de engem nagyon zavar. Nem szeretném őt megbántani, de meg kene értenie hogy ez most csak az enyém.

#testvér #Anya idő
szept. 4. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Ne legyetek féltékenyek egymásra a testvéreddel kérlek. 🙏 Anyukád az ő anyukája is. Sajnos nem tud annyi fele szakadni amennyire kellene, hidd el van elég baja. Ettől függetlenül biztosan nagyon szeret mindőtöket. Adj hálát az égnek hogy ilyen anyud van. :) egyébként ha már a telefont tudod kezelni, ezt igazán elfogadhatnád hogy a te anyud az ő anyuja is. :)
szept. 4. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Megértem, nekünk a péntek ilyen a nagyobbal. Filmezünk ketten, amikor a másik már alszik.

Ez a mi kettesben esténk, ilyenkor apa sincs itt.

Beszélj erről anyukáddal, hogy ez az anyás program neked fontos, lehet ezt nem tudja.

szept. 4. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges anya-lány kapcsolathoz szükséges hogy legyen minőségi idő, amikor csak ketten vagytok

Ennek a hiány elhagyagoltság érzést kellt a gyerekben, illetve így nem tud elmélyülni a kapcsolat a szülő gyerek közt.

Látszik hogy a gyerekek akarnak az anyujukkal időt tölteni, neki kéne gondoskodni arról hogy minden gyermekre jusson külön idő.

Mert egy idő után már a gyerek nem fog könyörögni figyelemért. Vagy máshol, másmódon keresi vagy elridegül az anyjától.

Beszélj anyuddal hogy neked nagyon fontos hogy csak kettesben is töltsetek időt. Anyukádnak kell észbe kapnia most.

Hányan vagytok testvérek?

szept. 4. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
4
szept. 4. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
anyádnak kellene megérteni, hogy neked ez fontos lenne és wlintézni hogy legyen rád ideje. Beszélj vele.
szept. 5. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!