Milyen ember a nővéred?
Figyelt kérdés
júl. 27. 22:50
6/15 anonim válasza:
Nekem 2 évvel fiatalabb húgom van. Ha ez is érdekes, szívesen írok róla.
7/15 anonim válasza:
Nagyon rossz természete van, nem is tartom vele a kapcsolatot.
8/15 anonim válasza:
Egyik pillanatban nagyon szeretem és tök jól elvagyunk. Aztán újra és újra rajovok, hogy egy végtelenül egoista és negatív ember. Tipikusan olyan, aki szeret nagyokat mondani, de a felét nem gondolja komolyan, cserébe elvarja, hogy mindenki vele foglalkozzon. Állandóan panaszkodik, minden megoldásra van egy problémája. A családi összejövetelek általában az ő dolgairól szólnak. Ha meg is kérdezi mi újság, kB rögtön visszakanyarodik saját magára.
9/15 anonim válasza:
Egy kétszínű, rosszindulatú
hazudozó, pénzéhes nő.
Akit csak a pénz érdekel
és azért képes meg tenni bármit
át gázolni bárkin.
Már meg is tette velem
meg a húgommal, az örökségünket
apám halála után ellopta.
Mert nem vallotta be
hogy van még két örökös.
Ez Németországban történt
így tudta meg tenni..
10/15 anonim válasza:
Régen, amíg otthon lakott, addig azt hittem, hogy egy kedves lány, aki szeret, akinek fontos a testvére. Aztán elköltözött a pasijához, aki pénzéhes és nagyravágyó. Tesóm is átvette ezt a stílust, engem le is cart utána már, családja lett. Aztán ő is átvette ezt a stílust, végül a saját anyját is meg engem is kisemmizett, hát idáig jutottunk. Ez lett belőle... Ehhez volt tehetsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!