Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális ha barátnőm 12 éves...

Normális ha barátnőm 12 éves húga ennyire ragaszkodik hozzá?

Figyelt kérdés

Barátnőm (wlw kapcsolat) 19 éves, a húga 12. Féltesók, és nem laknak együtt. Mindig amikor találkoznak úgy érzem, hogy nem akar leszállni róla. Folyton rámászik, ráugrik és puszikat követel tőle. Úgy érzem hogy amikor elötte ölelkezünk a nővérével, féltékeny lesz. Egyszer direkt ránk nyitotta az ajtót amikor zuhanyoztunk, és kopogás nélkül nyit be a hálószobánkba amikor úgy tartja kedve.

Egy hetet a húga szüleinél töltöttünk - bármikor kiszáll a kocsijából, kijön a wcből vagy spontán a nap bármelyik szakaszába a figyelmét akarja. Amikor elköszönünk tőlük úgy csimpaszkodik rá mint egy friss házas a férjére és össze vissza puszilgatja (hosszú percekig, többször is). Normális/egészséges az ilyen viselkedés egy 12 évesnél?

#testvér #megszallot
júl. 4. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

A leszbikus vonalat miért kell egyáltalán megemlíteni? Vagy a sztori folytatásában szerepe lesz, valami fordulat képében?

"...Egyszer direkt ránk nyitotta az ajtót amikor zuhanyoztunk..."

Értem én, hogy a mesékben sok minden lehetséges, de egy 12 éves kislány, mint profi zártörő? Na ne.

júl. 4. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
12 évesen nem szokványos ez a viselkedés, mert ilyen korban már általában nagylánynak akarnak már látszani a gyerekek. Azért betegesnek vagy abnormálisnak sem nevezném ennyi alapján. Gondolom a nővére sem rázza le magáról, hiszen akkor ezek a szituációk nem így néznének ki. Miért nem a barátnődet kérdezed meg, hogy neki mi a véleménye erről, vagy hogy alakult ez ki? Többre mennél vele, mint hogy vadidegeneknél érdeklődj a neten.
júl. 4. 21:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert kell negativnak lenni, próbáltam annyi részletet megemlíteni amennyit lehet hogy pontosabb velemenyt kapjak. A zár olyan mint bármelyik iskola mosdójában, elfordithato es kívülről van egy kis pocok amivel el lehet ugyanúgy forgatni ha valakinek eleg jo a fogása. Barátnőmmel beszéltem rola, szerinte normális, de nem szereti annyira es próbálja lerazni magáról, kedvesen. Azert tettem fel a kérdést az oldalon mert kell egy neutrális velemeny
júl. 4. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg kicsit rajong a tesóért, és valamelyest féltékeny rád, mert látja, hogy sok időt tölt veled (ergo annál kevesebb időt tölt vele, a hugicával). Nem egy elvetemült dolog, majd kinövi. A nővéred meg nyugodtan meghúzhatja a határokat, ha zavaró a kislány viselkedése.
júl. 4. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
"de nem szereti annyira és próbálja lerázni magáról", hát egy 12 éves kiskamasznak talán el lehet már magyarázni, hogy ez a viselkedés már sok, és meghúzni a határokat. Egyébként a wlw vonalat nem kellett volna megemlíteni, senkinek nincs köze hozzá és a sztori szempontjából sem releváns.
júl. 4. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
inkább a csajod lehet gázos, ha nem képes leállítani
júl. 4. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Ha a baratnot zavarja majd elintezi
júl. 5. 00:17
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Bírj ki még 2-3 évet és két csajod lesz egy este, egyszerre.
júl. 5. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert vannak olyanok, akik tapadósak.

Exem öccse is amikor ott voltunk, állandóan mászott a bátyjára, full nem érdekelte, hogy talán nem kéne reggel kopogás nélkül benyitni, zuhanyzás közben bemenni hozzá és sorolhatnám.

Ez az alap nevelés része kellene legyen, de sok szülő elfelejti valamiért.

Egyszer jött be öcsém kopogás nélkül a szobámba - épp nem volt ott a barátom - úgy fejből leordítottam a fejét. Többet nem bunkózott.

júl. 6. 07:12
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
minden tiszteletem, én megorulnek a helyedben 😭😭 18/L(bi)
aug. 3. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!