Buli után részegen összetörtem a testvérem kocsiját. Hogyan bekítsem ki?
Nagyon megbántam. Este volt és kicsit beittam.
Kb 780.000ft a kár.
Nem szól hozzam, forrong a dühtől.
Köszönöm szépen a segítséget
Fizesd ki.
Masreszt normalis vagy? Reszegen autot vezetni? Ennyi eszed van??
Én kocsimat törnéd össze részegen, nem érnéd meg a reggelt.
Örülj, hogy dühöngéssel megúszod.
Örülj, hogy ennyivel megúszod.
Az az alap, hogy fizeted a kárt.
Amúgy meg ugye tudod, hogyha részegen vezetsz, azzal halálos balesetet is okozhatsz? Vagy embereket egy életre kerekesszékbe kényszeríthetsz? A felelőtlenséged családok életét tehette volna tönkre...
Ha kifizeted a kárt,azzal még nem tetted jóvá. Egy darabig ugyanis miattad nem tudja használni a kocsit, azonkívül egy csomó macera, utánajárás a javíttatás, és ha eddig nem volt összetörve az autója, akkor ezt már soha többé nem mondhatja el róla.
Soha többé ne kérd kölcsön más autóját, hacsak nem élet-halál kérdése!
Hét éves koromban két családtagomat veszítettem el egy autóbalesetben. Nekünk örök veszteség, és feldolgozhatatlan trauma.
Őszintén érdekelne, hogy amikor te és a hozzád hasonló felelőtlen emberek ittasan vagy más tudatmódosító szer hatása alatt autóba ülnek, akkor belegondolnak-e vajon abba, hogy családok életét nyomoríthatják meg visszafordíthatatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!