Hogyan tudok újra közel kerülni a testvéremhez, úgy, hogy a barátja nem engedi a családjához?
Nem értem, mit akarnál a rendörségnél? Hogy a testvéred nem találkozik veled?
Csak kiröhögnek, méghozzá jogosan, senki nem köteles személyes kapcsolat tartani valakivel, még ha rokon is az illetö.
A növéred meg láthatólag nem érzi magát rosszul vagy bekorlátozva, ha neki jó, neked nem kell semmit tenni.
Ha bantalmazo kapcsolat, ha nem, ugysem lehet mit csinalni.
De ez igy latatlanba eleg keves info, hogy “a csalad ugy latja”. Ferjem csaladja is ugy latja, elszakitom ot toluk, meg iranyitom, holott csak nem akarom penzelni az alkoholista munkakerulo anyosomat. Ezert vagyok en a feketeseggu az o szemukben. Ferjem nekem adott igazat, toluk meg elfordult, mert a vadaskodasok miatt (es mert volt egy osszeszolalkozasunk a hugaval) engem kiutaltak.
Ugyhogy ezt azert megvizsgalnam tobb szempontbol is.
Na ezért nem kell gimis kislányoknak javában felnőtt faszikkal összeálllni…Nyilván ez a szerencsétlen sem tudott egy korabeli FELNŐTT nőt sem megfogni, mert azokat nem lehet így irányítani.
Kérdező, nem tehetsz nagyon semmit. Próbáld meg elhívni a húgodat találkozni, ha jön, jön, ha nem, nem. Néhány év múlva valószínűleg ki fog józanodni, hogy senkinek nem az alárendeltje, hogy “megengedje-e” neki valaki, hogy találkozzon a saját családjával vagy bárki mással, de addig sajnos ez van.
Bocs, nyolcas, hogyha a tesóm valami általa vélt bromság miatt a munkahelyem elé jönne, nagyon kiröhögném.
Az én családom is azt hitte, bántalmazó kapcsolatban élek, ment is a fúrás, kibeszélés, olyan elméleteket gyártottak a férjemről, hogy csak lestem, pl hogy Ő nem enged találkozni velük.
A valóság meg, hogy ÉN nem akartam ilyen emberekkel még beszélni sem.
Te is elméleteket gyártasz, biztosan a pasi a hibás, a tesód meg hülye - bocs, de a tesód miért is tartsa olyan emberekkel a kapcsolatot akik hülyének nézik???
Meg feljelentenék - hogyne, ha van egy kis esze elmegy minél messzebb az ilyen "kedves" családtagoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!