Hugom "eltűnt", külföldre ment és nem válaszol nekünk, emellett rosszindulatú tumorja van?
Nem veszi fel a telefont, egy rokonnal beszel csak, de vele is alig es neki sem mond semmit, vagyis nem tudjuk mert a rokon is zarkozott. Egyik honaprol a masikra "eltunt", nem elraboltak, mert a rokon mondta, hogy ne izguljunk jol van, egyre jobban mert a tumorra a gyogyszeret csokkentik (rosszindulatu).
Nem lehet messengeren nem elerni, cimet sem tudjuk, telefon szamat sem, lehet megvaltoztatta, meg sem tudjuk kerdezni mi a gond, szegenyek vagyunk eddig tamogatott minket, most mar csokkentette azt is (kb 60 EUR/honap-rol). Ez az o dolga, vagy legalabb valamit uzenhetne? Hugomrol van szo, 38 eves, kulfoldon el. Nem tudjuk az a jo, hogy ha probalkozunk vagy nem, mert kesobb nagyon meg fogja banni, hogy otthagyott minket, a csaladjat nagy valoszinuseggel, ahogy az anyja is - onkezuen vegett vetett az eletenek mert ugyanezt csinalta amit o... En gyogyszert szedek tobbfajta betegsegre, anyank is szedett, apankkal vagyunk aki tiszta ideg nagyszulokkel egyutt, neki is alig van stabil allasa.. Vege?
Mennyi rosszindulat :(
A kérdezőnek volt mersze elfogadni havi 24 ezer forintot egy vérrokonától, és a kommentelők következtetése máris az, hogy a kérdező eltartatja magát. Szégyen, hogy milyen könnyen ráugranak a gyengébbre az emberek.
Egy rákos betegtől várjátok a támogatást,ahelyett,hogy ti támogatnátok?
Remélem sosem találjátok meg.
szegenyek vagyunk eddig tamogatott minket, most mar csokkentette azt - magyarul az a bajotok, hogy nem támogat titeket.
Bocs, én ennyit sem küldenék, sőt. A testvéred nagyon helyesen teszi, hogy letiltott mindenhonnan és megszakította veletek a kapcsolatot.
Élősködő majmok vagytok, és úgy tűnt végre beleunt. Remélem, ez így is marad.
Kérdező, én 10 éve nem beszélek a családommal. Szerinted mennyire "bánom"? Minden éjjel telisírom a kispárnámat.
Ja, nem, bocs :D Örülök, hogy megszabadultam tőlük és van saját életem ;)
Ha jól értem, ő gyógyíthatatlan beteg és ki tudja mennyi van neki hátra, de nektek csak az a fontos, hogy nem tudjátok tovább fejni a bankszámláját? És még szerinted ezt neki kellene bánni?
Nem csoda, hogy nem akar beszélni veletek.
Hagyjátok békén, ha már támogatni nem tudjátok egy ilyen helyzetben (nem anyagilag)
Aham, ingyenélő sz.rdarabok vagytok és inkább pénzeljen titeket a daganatos rokon, de nem emelitek fel a seggeteket. :D
Remélem a csaj jól van és meggyógyul...őszintén.
Ti viszont pusztuljatok éhen! Gusztustalan népség vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!