T i mit tennétek ha nem tisztel titeket a tesótok?
Tehát nincs következménye a szemtelenségének
Ebben az esetben hanyagolnám amíg megkérdezi hogy mi a bajom vele akkor elmondanám hogy mi miatt viselkedtem úgy ahogy
És akkor mivan? 14 éves, mit tiszteljen rajtad? A tesója vagy.
Én apámékat sem tisztelem, mert nincs mit tisztelni bennük, pedig ők a szüleim, csak épp az értékrendjük az csapnivaló.
Mitől lett ilyen? Hogy kezelik a szüleid? Megkérdezted már, miért ilyen? Illetve, hogy ha nem változtat magán, azt várja tőled amit ő is ad.
A férjem testvére pl. már felnőtt, testileg, mert hát 29 éves... De agyilag nyilvánvalóan nem nőtt fel, ő egy keményen grandiózus nárcisztikus ember. Otthon lakik és mai napig ő a kiskirálylány a család számára. S azt is teljesen elnézi az anyja (is), hogy a huga konkrétan átnéz a bátyján. Szerintem egyébként az anyja hibája, hogy közöttük ennyire elmérgesedett a helyzet, hiszen ő osztotta meg őket. Férjem a száját ki nem nyithatja kb velük szemben, mert akkor rögtön a szeretetmegvonással zsarolja, ellenben a lányát aki azt csinál amit akar, azt szól be amit akar, parancsolgat mindenkinek favorizálja, kiszolgálja, hajbókol neki! De nem csak ő! A mama, anyós párja is!
Hugica úgy elsétál a testvére mellett, mintha ott se lenne. De otthon az teljesen elfogadott náluk, hogy az beballag és nem köszön senkinek, nem csinál semmit de még meg is szól mást hogy miért nem törölte le pl. az asztalt mert ragad! De ő nem fog rongyot és törli le! Hogy egy egyszerű példát mondjak.
Ők csak vérségi kapcsolatban vannak, de ez lelkileg nem testvérek!
Nehogy ilyenné váljon a te hugod is. De abban a szülőknek is van kezük azért szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!