Mennyire ciki, furcsa ha két ellenkező nemű testvér ketten együtt élnek?
Ennyi erővel az is ciki (sőt, még cikibb) ha egy férfi és nő élnek együtt, de csak mint lakótársak. Na ugye, hogy nagy lenne a felháborodás, ha ezt így kijelentené valaki. :)
Nálunk egyébként pont ez a felállás van tesómmal már pár éve (ő 27/F, én 24/N), mindketten örülünk neki, hogy nem egy random emberhez kell alkalmazkodnunk, nem kell kiismerni a másik szokásait/hülyeségeit, mert már tisztában vagyunk vele és tudunk kompromisszumokat kötni. Bár én hamarosan különköltözöm a páromhoz.
Egyébként ha már írtam a párkapcsolat dolgot, akkor nálunk ebből se volt gond sose (párom sokszor volt nálunk úgy, hogy itt is aludt), meg ők se zavartak engem mikor neki átjött a barátnője.
Az a ciki, aki ebbe bármit belelát.
Én aludtam az öcsémmel egy szobában is, hűha.
Sőt, nőként laktam idegen pasikksl is egy albérletben.
Miért lenne ciki? Miért számít, hogy ellenkező neműek? Ellenkező nemű barátok is lehetnének, sőt, akik lakótársat keresnek (pl kiadnak szobát albérletbe), azok sem feltétlenül keresnek magukkal azonos nemű társat.
De ha valaki annyira ösztönlény, hogy minden ellenkező neműre hajtana (mert más okot nem tudok elképzelni ilyen hozzáállásra), a tesód azért csak a tesód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!