hugomal nem tartom kapcsolatott nemérdekel ,soha nem voltunk egy hullám hosszon.
barátaimal meg szivesen beszėlgetek,töltötem az időmet most mår messzebb lakunk,de szoktunk írni egymásnak .
Egyén-és testvérfüggő.
A férjem és az öccse kötött 14 hónap korkülönbség van, alkalmakon kívül nem is beszélnek egymással. Nem rossz testvérek, de a férjemhez ezerszer közelebb áll bármelyik barátja, mint az öccse.
Nekem egy nálam 10 évvel idősebb nővérem van, imádjuk egymást, támogatjuk mindenben a másikat. Sokáig kicsit mintha a második anyám lett volna, de ahogy én is önálló életet kezdtem, ez mind megváltozott. Egymás gyerekeinek keresztszülei vagyunk, mindig tudjuk a másikról hogy merre jár nagyjából, szinte naponta beszélünk.
Kisebb baráti köröm van (3 ember) őket is nagyon szeretem, de az valahogy más.
A legjobb barátnőm például hamarabb tudta, hogy terhes vagyok mint az anyám vagy a nővérem, mert tesóm pont nehéz időszakon ment keresztül és nem akartam ezzel letámadni. Ettől függetlenül nem szeretem jobban. Másként, mert más a kapcsolatunk. Mint ahogy a férjemet sem ugyanúgy szeretem, mint a fiamat. Mindkettőért az életemet adnám, de nincs olyan, hogy jobban szeretem valamelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!