A 11 éves öcsém miért beszél így velem? Mindig káromkodik, drága szüleink nem tesznek semmit.
Figyelt kérdés
Állandóan lequrváz azt mondja hogy így copos úgy copos, mert terhes vagyok. Anya csak rászól, apuka, aki nem az én apam, nevet rajta. Rosszul esik, durván nyár óta viselkedik velem így.
19L
2023. dec. 6. 15:40
12/16 anonim válasza:
Szerintem ez inkább csak a tegnap este óta szállingózó kérdések sorába illik amik közül párat már töröltek. AMolyan tipikus vitakeltő cucc.
14/16 anonim válasza:
Mondjuk én szerintem a második után szájon vágtam volna, az sem érdekel, hogy sír vagy én mit kapok érte.
15/16 anonim válasza:
"Szerinted?"
Szerintem a copfra gondoltál, csak elírtad.
16/16 anonim válasza:
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
Szinte tuti az volt, fura mód azoknál a kérdéseknál is tiltva van aki kérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!