Falaztam öcsémnek, és most én szívok miatta?
Figyelt kérdés
Tegnap édesanyám dolgozott, és nekem is meg öcsémnek is rövid napja volt, így elég hamar hazaértünk. Délután indultunk utána édasapánkhoz, ahol a mai napon voltunk, én este pedig kocsmázni mentem volna a barátaimmal, és onnan mentem volna haza anyánkhoz. Öcsém engem felhívott délben miután végzett, hogy szeretne egy kicsit még maradni, mert a haverjaival kimennek a sportpályára, és megkért hogy ne mondjam el anyánknak, mert akkor tuti kiakadt volna. Megígértem, hogy nem fogom beköpni, amúgy is szerintem a korához képest nem tölt annyi időt szociális élettel mint amennyit kéne. Viszont mire hazaért és megebédelt, már indulnunk kellett volna apánkhoz, így az edények nagyrészét nem mosogattam el, hanem csak beáztattam a mosogatóban. Tegnap este anyám felhívott hogy lecsesszen, és megmondta, hogy ma este ne kocsmázni menjek, hanem haza. Nem tudom hogy kéne kezelnem a helyzetet, mert egyrészt nem akarom öcsémet bemártani hisz nem tett semmi rosszat és megígértem neki, hogy nem mondom el. Másik részről viszont nem érzem igazságosnak azt, hogy ennek én igyam meg a levét, főleg hogy így is nagyon kevés időm van amit szocializálódással tudnék tölteni, és a tegnap esti programom az osztálytársammal is le lett mondva rajtam kívül eső indokok miatt.2023. nov. 11. 15:27
11/13 anonim válasza:
Fazekak... abból evett a tesód? Miért nem ettél te időben, a tesód adagja pedig elfért volna egy tányéron, hogy minden mást el lehessen mosni? Szerintem hiába falaztál neki, most kifogást keresel.
12/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy az egyéb dolgok mellett amiket még meg kellett csinálnom, nem azon gondolkoztam, hogy hogy lehetne a legjobban kilogisztikázni egy ebédelést.... Én megebédeltem, majd beszéltem öcsémmel hogy hol van, elkönyveltem hogy majd hazaér mire menni kell és kész. Hányszor megfogadtam már magamban, hogy soha nem írok ki kérdést gyakorira, aztán valamiért mégis itt vagyok......
2023. nov. 11. 21:29
13/13 anonim válasza:
Itt az egyedüli hiba az édesanyád. Nem veled vagy az ocseddel van a baj. Kitartást kívánok neked...
Nálam anyu mindig könyörög hogy társaságba járjak, valamint van minden ingatlanunkban mosogatógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!