Hogy mondjam meg a tesómnak hogy amit csinál a felesége az nem a normál kategóriába tartozik?
Mesélte nekem hogy a feleség megetette a 3 hónapos babát csokoládéval és hogy ez milyen jópofa volt.
Ez csak egy példa, de kb úgy viselkedik azzal a kisbabával mintha egy játék lenne. Én ezt nem birom nézni...
Erről annyit, hogy nekem majdnem a 1,5 évesem fulladt meg a csokitól. Nem hogy 3 hónapos:(
Egyszer egy 13 éves lány megfulladt az uborka evésétől.
Akkor most 18 év alatti lányoknak tilos legyen uborkát adni?
Ez mar veszelyes kategoria, a gyerek elete meg nem az o dontesen mulik. Minimum testverrel beszelni.
Vagy mentalis problema, vagy vegtelenul primitiv, a gyereket veszelyezteti.
Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a gyermekvédelemnek van kapacitása érdemben foglalkozni olyan bejelentésekkel, hogy Pistikének 3 hónaposan csokit adtak a szülei?
Vagy azzal, hogy anyuka felébreszti az alvó csecsemőt, mert babázni van kedve?
Ahol anyuka-apuka fényevő szekta tagjai lesznek és éheztetik a gyereküket, vagy oltástagadók, akik az orvosi ellátást is megtagadják a nyilvánvalóan életveszélyben levő gyereküktől, vagy ahol apuka részegen tör-zúz a csecsemő körül, nagykéssel hajkurássza anyukát, úgy bántalmazzák a csecsemőt, hogy külsérelmi nyomai vannak vagy agyrázkódást szenved szegény, vagy tetvek és poloskák között élnek - nos az ilyen esetekre koncentrálnak.
Képzeld el, hogy te meg bejelented nekik a csoki etetést, mint kiskorú veszélyeztetését... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!