Hogy mondjam meg a tesómnak hogy amit csinál a felesége az nem a normál kategóriába tartozik?
Mesélte nekem hogy a feleség megetette a 3 hónapos babát csokoládéval és hogy ez milyen jópofa volt.
Ez csak egy példa, de kb úgy viselkedik azzal a kisbabával mintha egy játék lenne. Én ezt nem birom nézni...
Tenylegesen úgy bánik vele... felébreszti amikor alszik este/éjjel mert épp ő babázni akar meg ilyenek.
Semmi közöm hozzá, ez igaz. Csak alapvetően őszinte ember vagyok (reagáltam is rá rögtön, de csak nevetett, hogy ugyanmár mással is etetgetik mert milyen vicces).
"de csak nevetett, hogy ugyanmár mással is etetgetik mert milyen vicces"
Vagyis tesód ugyanolyan ostoba, mint a felesége.
Nem nagyon tudsz mit csinálni. Maximum elmondod, hogy mi lenne a megfelelő a babának, vagy szakkönyveket ajánlasz. Vagy beszélsz a sógornőd anyjával, és ha ő normális, akkor ugyanúgy megdöbben rajta, mint te vagy én. És ha ő (tehát az anyuka anyja) szól a saját lányának, az másképp hangzik, mintha az anyósa vagy a sógornője vagy akár a férje szólna. Így van leginkább esély arra, hogy észhez tér.
Nem hagyja aludni a gyereket ez bántalmazás mivel összeadódik a többi infó is. Szerintem ilyen elmebeteg család, ahol a bantalmazókat védik, anyósod majd szemet huny ezek felett, majd teszi magat hogy nem érti, nem látja, ő nem úgy látja, es szent a fia es a menye, ha majd verik előtte megmondja hogy hat most az egyszer megérdemelte.
Sajnos ez a gyerek áldozati báránynak született. Senki nem fog kiállni érte soha. Család majd bántalmazza jóindulatnak álcázva.
De ismétlem: ha te tudsz minderről es nem teszel semmit, ugyanúgy cinkostárs vagy. Ha előttem ütnek meg egy gyereket es állok es csak nézem es cöccögök hogy ej ej, ezzel neki nem segítettem!
"Annyit mondott hogy csokit evett ez azért nem bántalmazás kategória."
Az életminőségét teheti tönkre egy életre, hogy ha olyannal etetik, mert ez biztos nem egyedi eset volt, amit meg sem bír emészteni még. Élete végéig gyomor problémás lehet ezektől, nem mellesleg. Ha meg aludni sem hagyja, akkor pláne gáz. Családsegítőnél jelentsd, a gyermek érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!