Mit tudnék kezdeni ezzel a helyzettel szerintetek?
Sziasztok, a szóban forgó személy nem egészen a testvérem, de nem találtam jobb kategóriát. Szóval apukám sajnos 3 éves korom előtt elhunyt, így anyukámmal 16 éves koromig ketten voltunk az én emlékezetemben. Aztán anyukám összejött egy elvált férfival akinek van egy nálam 3 évvel idősebb fia, aki vele van. Most szerintem az ő családi előzményük nem olyan lényeges. Szóval anyukám párját nagyon szeretem, egy nagyon kedves ember szerintem, viszont a fia ő elég nehéz eset, nekem legalábbis. Szóval tökre lenéz engem, és állandóan bántott, amikor pedig egy háztartásban éltünk akkor szinte szörnyű volt. Mindig megkaptam, hogy én ronda vagyok, egy stréber idióta, és minek érdekelt engem az érettségi, meg utánzott ilyen nyávogó hangon, hogy kérlek hagyj békén, mert szeretnék tanulni, meg stb. Már augusztusban elköltöztem az egyetem miatt, most két másik lánnyal lakom egy lakásban, és mellette kaptam gyakornoki állást egy cégnél amit imádok, de akkor is kell néha találkoznom vele, mert anya miatt hazamegyek.
Most pedig hogy arra is rátérjek ezt a kérdést mi szülte, tegnap együtt mentünk négyen gyertyát gyújtani a temetőkbe. Amikor apukám sírjánál voltunk csak mi mentünk oda anyuval, és vittünk neki virágot meg gyertyát gyűjtöttunk, és én pár szóban elmondtam neki, hogy szeretem az egyetemet, és a munkámat, meg persze azt, hogy őt is szeretem, anyuval még picit összekarolva álltunk és néztük a gyertyát aztán visszamentünk hozzájuk. Erre ez az idióta (bocsánat de tényleg nagyon megbántott) megkérdezte, hogy mit vársz, hogy válaszol? és nevetett, majd kinyújtotta a karjait és elkezdett zombit játszani, és azt mondta ilyen hörgő hangon, hogy én vagyok zombi apu, én is szeretlek kicsim. És ezen is jót nevetett. Az apja annyival elintézte, hogy ez nem volt szép, ne viselkedjen legközelebb így, amivel kicsit ő is megbántott. A nap további részében nem igazán szóltam senkihez, mert nem igazán volt ezek után kedvem hozzá, és akkor meg azon nevetett, hogy elvitte a cica a nyelvem.
Tahó. Ne törődj vele. Fő, hogy nem ott laksz. Anyáddal külön is találkozhatsz.
Féltékeny.
Valóban egy gyökér a mostohatestvéred, de azért te is kicsit túlreagáltad a dolgot.
Természetesen semmi baj azzal, hogy rosszul esik, de vérig sértődni nem kell.
Egyébként meg egy agyilag visszamaradt vadbarom, nem mindegy neked, hogy mit pofázik?
Sajnálom, hogy ennyire érzéketlen volt. Az ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni.
Mostohaapudra viszont ne haragudj, egy temetőben végul is nem uvoltheti le egy felnott gyerek fejet es pofan s evaghatja. Amit tett az a maximum. Irtóra eghetett a feje magaban es lehet utana meg anyudnak negy szemkozt volt egymassal beszelnivalojuk.
Esetleg anyukadnak elmondhatod mihamarabb negyszemkozt vagy telefonba, hogy neked nagyon rosszkor jott a srac megjegyzese es az is hogy az apja csak epp picit szolt ra. Hogy neked ez nagyon fontos, hogy eddig is ez volt a szokasotok es anyud ezt szoba hozta-e a parjanak es az mondott e meg valamit? Hatha anyud akkor meg tudna nyugtatni.
Egyebkent meg ha nagyon bant es nem tudod magad tultenni most ezen, akkor nyugodtan allj ki most magadert es egyszeruen szolj be a masik sracnak, hogy figyu szeretnek mondani valamit a temetoi eset kapcsan meghozza azt, orulj, hogy a te apad el es nem kell varnod a zombi visszatertet es legkozelebb ha nem tudsz kussban maradni, akkor inkabb ne menj temetobe.
Ez egy világi gyökér.
Én megmondanám anyumnak, hogy szívesen meglátogatom, de csak akkor ha Mr Tahó nincs ott/ vagy max nagyon ritkán van ott, de biztos próbálnám minél jobban elkerülni. Az apját sem értem, hogy ennyi idős gyerekét hogy nem sikerült megnevelnie már.
Dehoogynem bunkóság. Mostohaanyám ugyanez volt csak pepitában. Egy irigy bunkó pitsa.
Vannak ilyen tahó emberek, nem kell ehhez rögtön szem. zavarosnak lenni, egyszerűen csak érzéketlen pöts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!