Nem szeret a testvérem? a sztori a következő szinte mindig le bolondoz átkoz idegesít stb apánk is köcsög velem de az jobban bánt amit a testvérem csinál velem lelkileg amikor apánkal nincsenek jóban akkor velem jó ha
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 20:52
11/11 anonim válasza:
A rák nem fáj, csak a végén már..
A hajléktalanságot pedig meg lehet szokni, én is voltam majdnem két évig hajlesz, meg "daganataim" is vannak már évtizedek óta, állítólag ártalmatlanok, gyakorlatilag meg szarok rá, jólérzem magam a bőrömben, pedig már húszönöt évvel ezelőtt májbiopsziázni, meg hörgőtágítózni akartak, ahhoz képest még mindíg nem gond felvinni egy konyhabútort darabokban lépcsőn a hetedikre!
A kovidot is túléltem oltások nélkül, csak az utolsó mutánsnál volt egy kis párhetes pánik, de ott is a saját lábamon mentem be az SBO-ra és még aznap este távoztam is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!