Hogy lehetséges ekkora különbség ikertesók között?
Figyelt kérdés
Az ikertesómmal bár külsőleg hasonlítunk, de mégis teljesen mások vagyunk. Mind neki, mind nekem megvan a baráti körünk, csak hogy míg ő inkább lányokkal szeret lógni, én fiúkkal. A tesóm csendes, visszafogott, inkább otthon üldögélő, én vehemens, pörgős vagyok, imádok a középpontban lenni, szeretek eljárni csavarogni, bulizni. Az öltözködésünk is teljesen különbözik! Míg a tesóm szolidan, visszafogottan öltözködik, én kissé kirívóbb, színesebb vagyok, szeretem a tapadós leggingseket, az alsó fenekemet szabadon hagyó shortot, de bátran merek mutatkozni a fiúk előtt bugyiban is. Nem tagadom, hogy időnként kicsit nagy hangú is vagyok. Amiben hasonlítunk, hogy nem vagyunk egy visszafeleselősök. Az otthoni házi munkában is besegítünk anyának! Sokan akik nem ismernek minket, alig, vagy egyáltalán nem hiszik el, hogy ikrek vagyunk.2023. aug. 8. 19:47
21/25 anonim válasza:
Ez legyen életed legnagyobb problémája :D
Miért kellene hasonlítanotok személyiségre? Csak mert ikrek vagytok? Pfff, ilyet se hallottam még.
22/25 anonim válasza:
Ismerek olyan ikerpárt akik mindenben nagyon hasonlítanak, külsőre-belsőre sőt még érdeklődési körre is. A barátaik is ugyanazok.
Meg olyan ikreket is, akik egymás totál ellentettjei, igaz, ők még rá is gyúrnak erre. Megfigyelhető ez azoknál az ikreknél akiket zavar hogy nagyon egyformának nevelik őket, pl. a szüleik kisbabakoruktól kezdve ugyanolyan ruhákat vesznek nekik, ugyanazokat az ajándékokat kapják, kb. mintha egy entitás lennének. Ez ellen kezdenek el lázadni.
Azt meg már csak te tudhatod hogy nálatok is ez játszhat közre vagy csak így alakult.
23/25 Metionin válasza:
Attól, hogy ikrek vagytok, még különálló személyiségek vagytok. Én ismerek olyan ikerpárt, ahol az egyik heteró, a másik meleg.
24/25 LuckyLevi válasza:
Én ismerek olyan ikreket, akik nem is ikrek.
25/25 anonim válasza:
És kettőtök közül te vagy a pick me girl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!